reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, które teraz mają najbliższe wizyty? Kiedy i w którym tygodniu?
Jak się czujecie?

Ja w środę 2 maja scan w 13tyg
Skończonym i dopiero zobacze mojego babla! Jestem dobrej mysli:):):):)
a czuje sie duzo lepiej co do ciagniec . kluc jak sie oszczedzam czy mdlosci nie mam zadnych juz jakis czas

W staniku jak się zdrzemnę w dzień to piersi bolą masakrycznie.

Wizytę mam 10 maja i wtedy będzie 13tc.
Czuję się o wiele lepiej, ale nadal odrobinę muli, kręci się w głowie. Ciśnienie mam niskie, ale jeszcze nie mogę się zmusić do kawy.

Polecam zakup poduszki rogala dla kobiet w ciazy do spania. Jak teraz zakupicie to wam do konca ciazy bedzie sluzyc. Mi bardzo pomaga. Cena kolo 100zl

Dziewczyny, właśnie oglądam wózki i mam pytanie. Co sądzicie o używanych? Czy faktycznie ludzie sprzedają wózki w bardzo dobrym stanie za 200-300zł? Bo różnica w cenie jest ogromna - nowe 2000zł, używane można kupić za 200-300zł. Z jedej strony chciałabym, żeby wózek służył też następnym dzieciom, ale muszę przyznać, że cena używanych jest bardzo kusząca...
Ja kupiłam dla syna używany A dla córki nowy i zapłaciłam za nowy 500 zł akurat była promocja ;)

Przy corce kupilam wozek 3w1 za 350 zl, gdzie nowy kosztowal okolo 1200 zl. Jedyne co bylo uzywane to fotelik,bo dziecko wozka nie tolerowalo. Nawet na kolach byly te gumowe włoski jeszcze. Generalnie wozek byl jak nowka, mimo, ze fotelik uzywany. Teraz jednak wiem, ze wozka 3w1 nie chce juz drugi raz i bede raczej szukac gondoli okazyjnie, kupic porzadniejszy fotelik a potem wole dolozyc i zainwestowac w porzadniejsza spacerowke, bo te z tych wozkow 3w1 mi nie podpasowaly i tez go szybko sprzedalam a kupilam spacerowke.

No to fajnie:)
Ja uwazam ze mozna trafic uzywany wozek w b. Dobrym stanie o polowe tańszy( juz sprawdzalam nawet z nudow w pracy hehe) Mialam i nowy i uzywany takze nie mam jakiegos nacisku na nowke ale Zobaczymy. Moze trafi mi sie cos fajnego na promocji albo poszaleje
Podobaja mi sie z mamas&papa jak to np.

Link do: MamasandPapas UK site

reklama
Do góry