reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

A moj E. dopial swego i znalazl sobie jakas fuche na majowke.. kuzwa zycie z pracoholikiem jest przechlapane :/

Nie martw się ;)
Mój może nie jest pracoholikiem, choć w sumie nie wiem ;p ale pracuje bardzo dużo i wszędzie... czasem nawet na wakacjach jak siedzimy na plaży to odbiera telefon i przez godzinę czy więcej rozbiera z kimś maszynę... czasem ja już zdążę się wyspać, a on idzie spać - uważa, że najlepiej pracuje mu się w nocy, a że część jego pracy polega na projektowaniu i wystarczy mu komp to siedzi wszędzie... a że pracuje u siebie to już w ogóle ...
Chociaż nie mam problemu, żeby go gdzieś wyciągnąć - dużo wyjeżdżamy, ale zdarza się, że wieczory i poranki spędza przy kompie... nawet na wczasach.

reklama
Ja juz 4 dzien mam gosci i wszystko super tyle ze jestem juz tym bardzo zmeczona i chodzę jak zombie oO ..dobrze ze chociaz czesciowo chodze do pracy bo nie idzie wyrobic tak sie nie wysypiam oO

W srode ta mam pierwszy scan:):):):):)):):):):):):):)):):):):):)):):):)

Powodzenia na usg, to może goscie na dlugi spacer, a Ty idz spac?
Ja mam tylko na jeden dzień, kilka godzin i wiem jak to męczy:(

Witajcie.
Co godzinę się budziłam i się nie wyspałam.
Chociaż leżę ciągle w nocy obudził mnie ból brzucha.
Staram się ograniczać nospę i brać, jak już nie mogę wytrzymać.
Moje plany na dziś ( jak nie będę miała zawrotów głowy) wstanie z łóżka i może posiedziała bym trochę na balkonie.
Przez niewyspanie nie mam humoru.
Mąż jak zwykle pracuje, przez tyle lat się przyzwyczaiłam, choć wolę jak jest ze mną.
Miłego dnia Wam życzę.

Mój mąż też w pracy, ale do wczoraj był ze mną przez 3 tygodnie.
Ja też kiepsko sypiam. Bolące piersi mnie wybudzają i na siusiu muszę wstawać.
W jakiej pozycji śpicie? Ja już nie wiem jak się układać żeby piersi nie ciągnęły :mad:

W jakiej pozycji śpicie? Ja już nie wiem jak się układać żeby piersi nie ciągnęły :mad:
Ja już się przyzwyczaiłam że mojego ciągle nie ma ale chodzi o dzieci właśnie pojechał a one takie smutne ... I synek stwierdził że tatuś go nie kocha ajjjj i teraz wytłumacz mi że musi pracować żeby były pieniążki ajjjj

Ja śpię wbrew zaleceniom najczęściej na prawym boku, tak mi wygodnie.
Na plecach lub na lewym też.
Choć ogólnie przez to, że drugi miesiąc leżę praktycznie non stop to już mnie boki bolą.

A moj E. dopial swego i znalazl sobie jakas fuche na majowke.. kuzwa zycie z pracoholikiem jest przechlapane :/

Ja z M tez duzo pracujemy tyle ze M np. Robi tak by nie zaniedbac rodziny haha . zostaje dluzej do nocy.. Badz idzie bardzo wczesnie rano by o 15 wrocic takze dobrze to organizujemy . np. Weekendy ma podwojnie to stara sie wczesnie rano by szybko wrocic i zrobic wypad..nie ma bata by w sobotę np. Pracowal dluzej jak 12 .

Dlugo tak pracowac tez nie bedziemy czy tez ja napewno choc jestem taka jak on:p .z zycia cos trzeba miec wiec orgabnizujemy wypady i wolne wtedy jak nic.a swieta kazde poswieca na niepracowanie bo prawda jest ze nadrabia w inne dni.
Ciesze sie z tego 3 dzidziusia bo wyluzuje i dzieci skorzystaja ..lol

Igeorovwlove moze to sie u Ciebie zmieni kiedy dojdzie dziecko:) wtedy wszystko ma inna wartość

Powodzenia na usg, to może goscie na dlugi spacer, a Ty idz spac?
Ja mam tylko na jeden dzień, kilka godzin i wiem jak to męczy:(

Zapalnowany wypad. Meczy mnie to lazenie wszedzie i jezdzenie hahah ale milo mi bardzo .Nam ze spedzimy z nimi czas.
Moj mlody juz wczoraj plakal ze beda w srode odlatywac ehh no nic

Nic mi nie mow. Wierce sie strasznie..a to piersi a to brzuszek a potem pęcherz.. Spie w staniku od zawsze..sprobowalam bez i kaplica:(

Dziewczyny, które teraz mają najbliższe wizyty? Kiedy i w którym tygodniu?
Jak się czujecie?

reklama
Ja z M tez duzo pracujemy tyle ze M np. Robi tak by nie zaniedbac rodziny haha . zostaje dluzej do nocy.. Badz idzie bardzo wczesnie rano by o 15 wrocic takze dobrze to organizujemy . np. Weekendy ma podwojnie to stara sie wczesnie rano by szybko wrocic i zrobic wypad..nie ma bata by w sobotę np. Pracowal dluzej jak 12 .

Dlugo tak pracowac tez nie bedziemy czy tez ja napewno choc jestem taka jak on:p .z zycia cos trzeba miec wiec orgabnizujemy wypady i wolne wtedy jak nic.a swieta kazde poswieca na niepracowanie bo prawda jest ze nadrabia w inne dni.
Ciesze sie z tego 3 dzidziusia bo wyluzuje i dzieci skorzystaja ..lol

Igeorovwlove moze to sie u Ciebie zmieni kiedy dojdzie dziecko:) wtedy wszystko ma inna wartość

Zapalnowany wypad. Meczy mnie to lazenie wszedzie i jezdzenie hahah ale milo mi bardzo .Nam ze spedzimy z nimi czas.
Moj mlody juz wczoraj plakal ze beda w srode odlatywac ehh no nic

Nic mi nie mow. Wierce sie strasznie..a to piersi a to brzuszek a potem pęcherz.. Spie w staniku od zawsze..sprobowalam bez i kaplica:(

Rozumiem, odpoczniesz w srodę

Do góry