Ja już po usg. Niby wszystko dobrze i dziecko zdrowe -najprawdopodobniej tak powiedział lekarz. Na 90%. Czekam na wypis. Jak go dadzą to zapytam sie kiedy bedą wyniki z krwi. [emoji5]niestety lekarz srednio przyjemny. Dziadek taki wredny [emoji853] Gadał, ze to tylko najprawdopodobniej a nie ma pewno, ze pewność dają testy Nifty i Harnony, a najlepiej amniopunkcja .. pogięło go totalnie. Jaka amniopunkcja po usg, które wyszło dobrze? Naprawdę, NFZ to NFZ. I jeszcze mnie opierniczyl czemu mi mój ginekolog prywatnie tego nie zrobił? Tylko wysyła na „za darmo”?
Jakie za darmo? A to ja składek kupę lat już nie opłacam??
Zamiast sie cieszyć jestem wkurzona i zdenerwowana. Zobaczę co mi na tym wypisie da,będzie chyba opis usg. I moze łaskawie fotki tez dadzą, bo widziałam ze robił.
A teraz muszę czekać nawet godzinę albo dwie aż łaskawie mi to usg opisze [emoji17]
Jakie za darmo? A to ja składek kupę lat już nie opłacam??
Zamiast sie cieszyć jestem wkurzona i zdenerwowana. Zobaczę co mi na tym wypisie da,będzie chyba opis usg. I moze łaskawie fotki tez dadzą, bo widziałam ze robił.
A teraz muszę czekać nawet godzinę albo dwie aż łaskawie mi to usg opisze [emoji17]