Fajnie masz ja mam baaaardzo malo z przodu . Ja mam taka jasna ale od samego poczatku . Teraz tylko leci w gore.Ja właśnie wczoraj jak byłam w przebieralni to zauważyłam. Tak to mało przed lustrem staję.
A przez mega biust nie widzę dołu brzucha.
reklama
Ja juz pod USG prenatalnym, wszystko jest w porządku. Maleństwo fikało koziołki, ciężko było wszystko zbadać [emoji3] Krew też pobrali do testów, wyniki za ok 3 tygodnie. Mamy 5,7cm [emoji5] wstawię zdjęcia ale dopiero później, teraz musze wrócić do pracy.
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Pala88 trzymam kciuki za córkę, żeby szybko wyzdrowiała, oraz za maleństwo w brzuszku, żeby było zdrowe i silne!!!
Mama Zuzi i Antosia
Ja chyba w żadnej ciąży nie miałam kreski na brzuchu.
Teraz też nic nie mam
Teraz też nic nie mam
Dziewczynki mam może głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi . W Jaki sposób słuchacie bicia serca dziecka z lekarzem? Jest to podczas usg? Jest taka funkcja? Czy podpina Was do jakieś innej maszyny? Ja narazie u mojego prowadzącego miałam 2 wizyty w tym jedna usg i wtedy widziałam pulsującą kropeczkę. Następna wizyta dopiero 14 maja i wtedy będę mieć usg genetyczne. Mogę iść wcześniej do medicover ale tam że względu na wcześniejszą "przygode" boję się że mnie tylko denerwują że jest coś źle.
majacyr
Super wieści. Buziaki dla Was.Ja juz pod USG prenatalnym, wszystko jest w porządku. Maleństwo fikało koziołki, ciężko było wszystko zbadać [emoji3] Krew też pobrali do testów, wyniki za ok 3 tygodnie. Mamy 5,7cm [emoji5] wstawię zdjęcia ale dopiero później, teraz musze wrócić do pracy.
Dziewczyny nigdy nie miałam prenatalnych. Jak długo trwa takie badanie?
majacyr
Podczas usg gin włączył jakiś guziczek i usłyszeliśmy bicie serca. Wiem, że w niektórych przychodniach położna ma detektor w gabinecie i można posłuchać.Dziewczynki mam może głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi . W Jaki sposób słuchacie bicia serca dziecka z lekarzem? Jest to podczas usg? Jest taka funkcja? Czy podpina Was do jakieś innej maszyny? Ja narazie u mojego prowadzącego miałam 2 wizyty w tym jedna usg i wtedy widziałam pulsującą kropeczkę. Następna wizyta dopiero 14 maja i wtedy będę mieć usg genetyczne. Mogę iść wcześniej do medicover ale tam że względu na wcześniejszą "przygode" boję się że mnie tylko denerwują że jest coś źle.
We wcześniejszych ciążach przed wizytą u gina mi jeździła po brzuchu i słuchałam serduszka
MangoWawa
Super wieści. Buziaki dla Was.
Dziewczyny nigdy nie miałam prenatalnych. Jak długo trwa takie badanie?
jak to nie miałaś?
u mnie ok 20 min trwało w 1 ciąży.
majacyr
W 1 ciąży byłam w 1998 roku, w drugiej w 2001 w trzeciej w 2006. Czwarta się skończyła w 7 tygodniu.jak to nie miałaś?
u mnie ok 20 min trwało w 1 ciąży.
A to chyba od kilku lat jest "modne"prenatalne.
Usg miałam robione np z 1 dzieckiem miałam pierwsze usg w 3mcu ciąży
Ja to wiesz dinozaur jestem i to wszystko dla mnie nowość
reklama
Asis7
Tak dokladnie.Ale ze jak? Ze np w przeciagu 30 minut taki bol lapie i puszcza kilka razy?