reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hej, ja już jestem po usg prenatalnym (miałam je wczoraj o 21) - z badania wynika, że wszystko rozwija się prawidłowo, tylko wiek dziecka przesunął się o tydzień do przodu, tj. wg wyliczeń był 11t2d a wg badania 12t2d ;) termin porodu wg badania przypada na 4.11.18 r.
Dzisiaj rano miałam pobierana krew do testu pappa. Kolejna wizyta czeka mnie 9 maja ;)
Ściskam Was ! :)

Hej hej.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja nadal czuję się wspaniale, mdłości nie wracają i oby nie wróciły! :)
Jedyne co to piersi mam bardzo nabrzmiale a skóra na nich okropnie swędzi. Już mi się robią rozstępy muszę kupić jakieś mazidło.

U mnie wizyty wyglądają standardowo jak u Was. Położna mierzy ciśnienie, waży, wpisuje wyniki badań do karty. Gin sprawdza później wyniki , gadu gadu, badanie, usg i znów gadu gadu, płacę, wychodzę :)
W pierwszej ciąży mąż chodził że mną na wszystkie wizyty, teraz zajmuje się córka ale na kolejna wizytę idziemy wszyscy razem :) najbardziej żałujemy że mąż nie może być przy cesarce :(

reklama
Do góry