Może mają kiepski sprzęt?! Na usg nie widać pulsującej kropki czy robili ktg?9 tydzień na 1 wizycie byłam niby w 6 tyg i był mały zarodeczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może mają kiepski sprzęt?! Na usg nie widać pulsującej kropki czy robili ktg?9 tydzień na 1 wizycie byłam niby w 6 tyg i był mały zarodeczek
Nie nic nie robił żadnego ktg ani nic tylko usg dopochwowe I stwierdził że niby płód obumarlMoże mają kiepski sprzęt?! Na usg nie widać pulsującej kropki czy robili ktg?
Może spróbuj zapisać się do innego lekarza i sprawdzić toNie nic nie robił żadnego ktg ani nic tylko usg dopochwowe I stwierdził że niby płód obumarl
Idź do innego lekarza!! Idź koniecznie!Cały czas nie mogę w to uwierzyć lekarz dał mi już skierowanie na zabieg a ja mam nadzieję że może jednak coś się stanie
ja juz nie moge się doczekac. bede wtedy w 12 tyg 3 dn
tak jak mój
Właśnie się dowiedziałam że moje maleństwo nie ma bicia serduszka