reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny mi to chyba prędzej dupka urośnie niż brzuszek hehe cały czas mnie ciągnie do słodkiego właśnie zjadłam bułkę z jagodami i paczka z marmoladą a na obiad zachciało mi się naleśników z dżemem [emoji38][emoji1]

reklama
Cały czas nie mogę w to uwierzyć lekarz dał mi już skierowanie na zabieg a ja mam nadzieję że może jednak coś się stanie
Właśnie się dowiedziałam że moje maleństwo nie ma bicia serduszka
Kochana! Pamietaj, ze nadzieja umiera ostatnia! Osobiscie znam dwa przypadki, gdzie lekarz skierowal do szpitala, a okazalo sie wszystko dobrze. Trzymam mocno kciuki zeby to co dzis uslyszalas okazalo sie wielka pomylka! :*

Byłam u innego lekarza ale on potwierdził to co mówił poprzedni niestety ale jutro czeka mnie zabieg także możecie mnie wykresie z listy. Najgorsze jest to że niby wszystkie badania i wszystko było dobre nawet jak mnie badał to mówił że śluz super i macica a jak zrobił usg to nie było słychać serduszka tylko szumy i szmery

Byłam u innego lekarza ale on potwierdził to co mówił poprzedni niestety ale jutro czeka mnie zabieg także możecie mnie wykresie z listy. Najgorsze jest to że niby wszystkie badania i wszystko było dobre nawet jak mnie badał to mówił że śluz super i macica a jak zrobił usg to nie było słychać serduszka tylko szumy i szmery
Moze jeszcze bedzie nadzieja przed zabiegiem napewno zrobią Ci USG i trzymam kciuki aby było serduszko

reklama
Do góry