reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy odkąd jesteście w ciazy to kichacie często? Ja nagminnie choć nie jestem przeziębiona i nie mam alergii. Pytam dlatego, że wczoraj trafiłam na filmik na yt, że podczas ciąży często się kicha i ma się wrażenie zatkanego nosa bez faktycznego przeziębienia [emoji5] U mnie tak faktycznie jest ale zaczęłam się zastanawiać czy inni też tak mają bo nie znalazłam innej info w necie na ten temat. Jak to jest u Was ???
Tez mam zatkany nos, głównie wieczorem i rano, a nie jest to katar. Po prostu ciężko się oddycha.

reklama
Ja dzis bylam rano upuscic troche krwi do badan .. No i powiem wam ze ciezko mi bylo tak na glodniaka ... Dobrze ze juz nie wymiotuje ale owszem bardziej mnie mulilo przez ten pusty żołądek
Powiem wam ze ja to mam dylemat
W pracy jeszcze nie powiedzialam o ciazy ale juz cos gadaja ze mi sie przytylo... Generalnie tu sie udaje jeszcze oszukac
Rodzina moja tez jeszcze nie wie tylko przyjaciele wiedza
Co do rodziny to dlatego ze boje sie troche reakcji tzn boje sie z tym zmierzyc a to dlatego ze po krotce opowiem mam dwie siostry ja jestem ta srodkowa ale tylko ja juz jestem mama z ttm ze nikodem moj synek ma prawie 6 latek a od 4.5 roku wychowuje go samodzielnie poniewaz jego tata odszedl ode mnie gdy maly mial 1.5 roczku nie mielismy ślubu..
Teraz w koncu po paru latach ukladam sobie zycie z nowym facetem . no i jestem w ciazy . chcielismy miec dziecko , ale to akurat wpadka , serio nie sadzilam ze cos z tego sie wykluje a jednak :) no ale mielismy inne plany ze najpierw ślub mieszkanie itp a potem rozmnazanie no i teraz wiecie co zamiast sie cieszyc to sie martwie tym ze beda mnie krytykowac i pouczac . ja swoje wiem . radze sobie super ale wedlug mojej mamy i zapewne siostry beda za nia pewnie uslysze monolog o odpowiedzialnosci no i ze zniw zostane sama itp
Tez sie tego boje ale licze ze tym razem wszystko bedzie dobrze chce sie cieszyc a narazie jestem zblokowana i nie wiem jak im o tym powiedziec
Najważniejsze jest to jak Ty i Twój partner czujecie się z myślą o byciu rodzicami. Reszta się nie liczy.

Ja dzis bylam rano upuscic troche krwi do badan .. No i powiem wam ze ciezko mi bylo tak na glodniaka ... Dobrze ze juz nie wymiotuje ale owszem bardziej mnie mulilo przez ten pusty żołądek
Powiem wam ze ja to mam dylemat
W pracy jeszcze nie powiedzialam o ciazy ale juz cos gadaja ze mi sie przytylo... Generalnie tu sie udaje jeszcze oszukac
Rodzina moja tez jeszcze nie wie tylko przyjaciele wiedza
Co do rodziny to dlatego ze boje sie troche reakcji tzn boje sie z tym zmierzyc a to dlatego ze po krotce opowiem mam dwie siostry ja jestem ta srodkowa ale tylko ja juz jestem mama z ttm ze nikodem moj synek ma prawie 6 latek a od 4.5 roku wychowuje go samodzielnie poniewaz jego tata odszedl ode mnie gdy maly mial 1.5 roczku nie mielismy ślubu..
Teraz w koncu po paru latach ukladam sobie zycie z nowym facetem . no i jestem w ciazy . chcielismy miec dziecko , ale to akurat wpadka , serio nie sadzilam ze cos z tego sie wykluje a jednak :) no ale mielismy inne plany ze najpierw ślub mieszkanie itp a potem rozmnazanie no i teraz wiecie co zamiast sie cieszyc to sie martwie tym ze beda mnie krytykowac i pouczac . ja swoje wiem . radze sobie super ale wedlug mojej mamy i zapewne siostry beda za nia pewnie uslysze monolog o odpowiedzialnosci no i ze zniw zostane sama itp
Tez sie tego boje ale licze ze tym razem wszystko bedzie dobrze chce sie cieszyc a narazie jestem zblokowana i nie wiem jak im o tym powiedziec
Jeśli Ty i Twój partner jesteście gotowi na Maleństwo to nie przejmuj się gadaniem rodziny. To, że ojciec Twojego synka Was zostawił nie znaczy, że teraz stanie się to samo. Rodzina powinna się cieszyć, że układasz sobie życie na nowo [emoji5]

reklama
Do góry