majacyr
Fanka BB :)
Świnki morskie mamyFajniutki ! A kogo tam w klatce trzymacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świnki morskie mamyFajniutki ! A kogo tam w klatce trzymacie?
Fajny brzusio jestem ciekawa jakie będziemy mieli w 9miesiacuJa mam podobny, ale po takim fest obiedzie [emoji14] np wczoraj po grillu.. moja mama mowi, ze lekarz musial sie pomylic i to pewnie z polowa ciazy [emoji23]
Sorry za tlo, ale przy wyjsciu z domu robilam.. foto po naprawde duzym obiedzie [emoji85]Zobacz załącznik 849627
Boje sie o tym myslec [emoji23]Fajny brzusio jestem ciekawa jakie będziemy mieli w 9miesiacu
Hmm no to nie mam się co dziwić swojego jeśli mogę się spytać która to już twoja ciazaA to mój o godz 11 rano Też leci 13ty tydzien
Mn
Mnie tez czasem cos zakluje, takze to chyba normalne, nie martw sie :* ja tez mam jutro wizyte i czekam jak na szpilkach.
Do tego chodze nie wyspana od dwoch dni, bo postanowilismy, ze corke chcemy nauczyc przesypiania calych nocy w swoim lozku, co nie jest proste, bo przychodzila zawsze do nas w srodku nocy i juz zostawala. Niestety coraz ciasniej nam jest, do tego ona tak sie w nocy wierci, ze nie moge z nia spac, bo a to nogi pod zebrami, a to ona z glowa gdzies z drugiej strony takze dzisiaj to nawet pol godziny mi sie u niej na podlodze przykimalo, jak ja odprowadzilam do jej lozka i czekalam az zasnie. Juz sie nastawilam na kilka czy kilkanaście nocek zarwanych, ale lepiej teraz niz pozniej z wielkim brzuchem mam kimac na podlodze a poza tym wiadomo jak dzidzia sie pojawi, bedzie trzeba wstawac w nocy, a corka bedzie spala u siebie to jej nie obudzimy.
A oto mój brzuchol z rana
Ja mam podobny, ale po takim fest obiedzie [emoji14] np wczoraj po grillu.. moja mama mowi, ze lekarz musial sie pomylic i to pewnie z polowa ciazy [emoji23]
Sorry za tlo, ale przy wyjsciu z domu robilam.. foto po naprawde duzym obiedzie [emoji85]Zobacz załącznik 849627
A to mój o godz 11 rano Też leci 13ty tydzien
Super zdjęcia brzuszek czego sobie wspaniały obawiam się podobnej sytuacjiDruga (nie licząc poronienia w 10 tyg). Ale z synkiem też już w 2 m-u zaczęłam rosnąć a w 6 pytali się kiedy rodze bo byłam taka duża. Gin powiedział że taka moja uroda po prostu mimo że jestem osobą szczuplutka na codzień.
MonikaL87 Kochana tak wyglądałam w ciąży z synkiem 3 tygodnie przed terminem a urodziłam prawie 2 tygodnie po terminie czyli to są zdjęcia prawie 5 tygodni przed porodem więc wyobraź sobie jak wyglądałam w dniu porodu Mam zdjęcie jak czekam w szpitalu na przyjęcie ale to na kompie, jak znajdę to wkleję
U mnie mąż pisknal coś o zmianie samochodu na większy a ptaszki już same rozniosły i taki sposób całą ulica i rodzina się dowiedzialaA właśnie poza mężem, dziećmi i osobami, do których macie zaufanie komuś powiedziałyście o ciąży? Ktoś się sam domyślił?