reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A to mój o godz 11 rano :) Też leci 13ty tydzien

Załączniki

• 20180417_112840.jpg
    20180417_112840.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 134
  • 20180417_112952.jpg
    20180417_112952.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 130
Druga (nie licząc poronienia w 10 tyg). Ale z synkiem też już w 2 m-u zaczęłam rosnąć a w 6 pytali się kiedy rodze bo byłam taka duża. Gin powiedział że taka moja uroda po prostu mimo że jestem osobą szczuplutka na codzień.
MonikaL87 Kochana tak wyglądałam w ciąży z synkiem 3 tygodnie przed terminem a urodziłam prawie 2 tygodnie po terminie czyli to są zdjęcia prawie 5 tygodni przed porodem więc wyobraź sobie jak wyglądałam w dniu porodu :) Mam zdjęcie jak czekam w szpitalu na przyjęcie ale to na kompie, jak znajdę to wkleję

Załączniki

• 20180423_121149.jpg
    20180423_121149.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 96
  • 20180423_121227.jpg
    20180423_121227.jpg
    786,2 KB · Wyświetleń: 108
  • 20180423_121328.jpg
    20180423_121328.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 100
Mn

Mnie tez czasem cos zakluje, takze to chyba normalne, nie martw sie :* ja tez mam jutro wizyte i czekam jak na szpilkach.

Do tego chodze nie wyspana od dwoch dni, bo postanowilismy, ze corke chcemy nauczyc przesypiania calych nocy w swoim lozku, co nie jest proste, bo przychodzila zawsze do nas w srodku nocy i juz zostawala. Niestety coraz ciasniej nam jest, do tego ona tak sie w nocy wierci, ze nie moge z nia spac, bo a to nogi pod zebrami, a to ona z glowa gdzies z drugiej strony :D takze dzisiaj to nawet pol godziny mi sie u niej na podlodze przykimalo, jak ja odprowadzilam do jej lozka i czekalam az zasnie. Juz sie nastawilam na kilka czy kilkanaście nocek zarwanych, ale lepiej teraz niz pozniej z wielkim brzuchem mam kimac na podlodze ;) a poza tym wiadomo jak dzidzia sie pojawi, bedzie trzeba wstawac w nocy, a corka bedzie spala u siebie to jej nie obudzimy.

Ha pamietam jak mi mloda zaczela przychodzić po skonczonyxh 5 I maz od razu w tyl zwrot z Nia haha..wiedzial ze jak raz powzoli to bedzie kaplica haha
Za to teraz cora ze Mna czasem sypia gdy Maz ma nocki..ha to lubie:) ona ma 8lat teraz i czasem przyjdzie w nocy i stoi tak...patrzac sie szczegolnie na Meza..
Meza tak straszy hahahaha ze sie biedny rzuca ze strachu haha wariat

Powodzenia. Dacie rade to ogarnac choc bedzie ciężko ale jak młode zobaczy ze nie odpuszczaciw to sie skonczy przychodzenie

A oto mój brzuchol :) z rana

Ja mam podobny, ale po takim fest obiedzie [emoji14] np wczoraj po grillu.. moja mama mowi, ze lekarz musial sie pomylic i to pewnie z polowa ciazy [emoji23]
Sorry za tlo, ale przy wyjsciu z domu robilam.. foto po naprawde duzym obiedzie [emoji85]Zobacz załącznik 849627

A to mój o godz 11 rano :) Też leci 13ty tydzien

Normalnie Wow dziewczyny! Ja sie umywam hahahah
Ja widze i inni tez ..zawsze mialam tak plaski ze bokiem to biodra raczej wystawaly teraz jest roznica i normalnie bylam pewna ze przybralam! A waga 63 a bylo 65
Wstawie jak zRobie rano hihi bo po jedzeniu calodniowym jednak jest większy choc roznie

A właśnie poza mężem, dziećmi i osobami, do których macie zaufanie komuś powiedziałyście o ciąży? Ktoś się sam domyślił?

Druga (nie licząc poronienia w 10 tyg). Ale z synkiem też już w 2 m-u zaczęłam rosnąć a w 6 pytali się kiedy rodze bo byłam taka duża. Gin powiedział że taka moja uroda po prostu mimo że jestem osobą szczuplutka na codzień.
MonikaL87 Kochana tak wyglądałam w ciąży z synkiem 3 tygodnie przed terminem a urodziłam prawie 2 tygodnie po terminie czyli to są zdjęcia prawie 5 tygodni przed porodem więc wyobraź sobie jak wyglądałam w dniu porodu :) Mam zdjęcie jak czekam w szpitalu na przyjęcie ale to na kompie, jak znajdę to wkleję
Super zdjęcia brzuszek czego sobie wspaniały obawiam się podobnej sytuacji

reklama
Do góry