reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja po ostatnim usg to już całemu światu haha :D a dokładniej koleżankom z byłej pracy i z byłego miasta. Bo po ślubie wyprowadzilam się do męża - czyli z wielkopolski do łódzkiego, stąd nie mieli jak się domyślić. Kilka obcych osób samo zauważyło.

W sobotę jedziemy na spotkanie rodzinne, więc podejrzewam, że też nie będę musiała nawet mówić. :) brzuch prawdę powie :) Zwłaszcza na wieczór hihi
A który to u Ciebie tydzień?
Ja wolę poczekać do 2 trymestru. Wiedzą w pracy bo musiałam się zwolnić i przejść na L4. Mąż, dzieci, jedna przyjaciółka i Teściowa się domyśliła nie widząc mnie :)

reklama
Hej dziewczyny mam dzisiaj wizytę u stomatologa wyrwanie 8 ale do wtorku biorę antybiotyk bo miałam stan zapalny zęba ponoć wykrywanie zęba w czasie brania antybiotyku jest najlepsze tak powiedział mi stomatolog drugi znów niechę mie nawet dotknąć w ciazy i co ja mam myśleć?

MonikaL nie masz się czego bać, ja uwielbiałam swój olbrzymi brzunio chociaż było ciężko z chodzeniem pod koniec nie mówiąc o spaniu i wstawaniu z łóżka haha ale teraz też liczę na taki wielgachny bo takie brzuszki są Super, jest się czym chwalić! :D ja osobiście uwielbiam i kocham takie duże brzuszki w ciąży, kobieta wygląda dla mnie ekstra z takim także ciesz się z niego :)

U mnie wiedzą wszyscy ale to dlatego że go już nie ukryje :)

Aa Edytka internetowo też wiele pierdółek kupuje ..ciuszki ze sprawdzonych sklepow choc wole dotknac ..wiem kiedy beda sale takze obkupie to malenstwo w co tam bede potrzebowac
Ah teraz to i tak sie umywa do tego jak kupowalam ciuchy dla dzieci kiedys kiedy byly małe bo tego pod dostatkiem taki wybor
A uwielbiam ciuszki i buty z M&S badz H&M dla dzieci

Dziewczyny jestem ciekawa ile z was ma już założone kartę ciąży , a może już wszystkie ostatnio gdzieś tydzień temu byłam u innego lekarza bo moja gin jest na zwolnieniu to byl zdziwiony że jeszcze jej nie mam

reklama
Dziewczyny śliczne brzuszki:) Mniejsze i większe, ale śliczne! :tak: To nasze maluchy rosną, wiec muszą być piękne :D
Moj brzuszek z niedzieli... albo z soboty? z rana oczywiście hahaha :p Wieczorem jest bardziej widoczny, muszę zrobić fotkę :) Sorki za goliznę, robiłam do prywatnej kartoteki, ale co tam, twarz zakryłam ;)

Załączniki

• 11+3.jpg
    11+3.jpg
    812,2 KB · Wyświetleń: 114
Do góry