reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny jestem ciekawa ile z was ma już założone kartę ciąży , a może już wszystkie ostatnio gdzieś tydzień temu byłam u innego lekarza bo moja gin jest na zwolnieniu to byl zdziwiony że jeszcze jej nie mam
Mi już w 5 tc założył. Jak tylko pecherzyk był. Na kolejnej wizycie tylko dopisał dokładną datę porodu i tc wg pomiaru z usg

reklama
Dziewczyny śliczne brzuszki:) Mniejsze i większe, ale śliczne! :tak: To nasze maluchy rosną, wiec muszą być piękne :D
Moj brzuszek z niedzieli... albo z soboty? z rana oczywiście hahaha :p Wieczorem jest bardziej widoczny, muszę zrobić fotkę :) Sorki za goliznę, robiłam do prywatnej kartoteki, ale co tam, twarz zakryłam ;)
Jaka golizna!!! Haha
Na silowni sie golych babeczek naogladalam to chyba sie przyzwyczailam do naprawde golizny:p tutaj normalizna:)
Mamy podobne figury:):) i brzuszki hihi

Jakbym siebie widziała. Mąż o 4 wstaje do pracy. Ja budzę się o 7. Trochę ugotowałam, upiekłam ciasto, pranie, sprzatanie, wiadomo takie domowe obowiazki i się kładę właśnie, bo padam ze zmęczenia haha [emoji1]

Ja właśnie się obudziłam bo przed 12 już byłam nieprzytomna [emoji23]

Kartę ciąży już mam od 5 tygodnia [emoji4]

Ostatnia edycja:
Jaka golizna!!! Haha
Na silowni sie golych babeczek naogladalam to chyba sie przyzwyczailam do naprawde golizny:p tutaj normalizna:)
Mamy podobne figury:):) i brzuszki hihi

No wiesz, stanik tylko u góry :-D U mnie po prostu talia zaniknęła :o i wybuliło mnie :D
Wieczorem większy ;) Czekam na twoją fotkę 8-)

Hej ja po wizycie. Wszystko w porządku z dzieckiem. Płeć nieznana, bo to krecidupa jest. Cały obolaly brzuch mam, bo jeździła mi po nim. Zdjęcie dodam dopiero jutro, bo dziś późno wrócę do domu.

Czyli usg przez brzuch? :)
Super, że dzidziuś zdrowy:) :rofl:A na płeć przyjdzie jeszcze czas :tak:

Hej ja po wizycie. Wszystko w porządku z dzieckiem. Płeć nieznana, bo to krecidupa jest. Cały obolaly brzuch manm, bo jeździła mi po nim. Zdjęcie dodam dopiero jutro, bo dziś późno wrócę do domu. Z usg to datę porodu nawet pisało 2 listopada.
Ważne, że z dzieckiem wszystko ok :)
Uwielbiam czytać takie wiadomości

reklama
A więc to ja tylko nie mam sprawdzałam u poprzednich dzieciach to miałam założone u tej samej gin w 16tyg drugie 18 tyg a trzecie 20tyg

Do góry