reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny jestem ciekawa ile z was ma już założone kartę ciąży , a może już wszystkie ostatnio gdzieś tydzień temu byłam u innego lekarza bo moja gin jest na zwolnieniu to byl zdziwiony że jeszcze jej nie mam
Mi już w 5 tc założył. Jak tylko pecherzyk był. Na kolejnej wizycie tylko dopisał dokładną datę porodu i tc wg pomiaru z usg

reklama
Dziewczyny śliczne brzuszki:) Mniejsze i większe, ale śliczne! :tak: To nasze maluchy rosną, wiec muszą być piękne :D
Moj brzuszek z niedzieli... albo z soboty? z rana oczywiście hahaha :p Wieczorem jest bardziej widoczny, muszę zrobić fotkę :) Sorki za goliznę, robiłam do prywatnej kartoteki, ale co tam, twarz zakryłam ;)
Jaka golizna!!! Haha
Na silowni sie golych babeczek naogladalam to chyba sie przyzwyczailam do naprawde golizny:p tutaj normalizna:)
Mamy podobne figury:):) i brzuszki hihi

Jakbym siebie widziała. Mąż o 4 wstaje do pracy. Ja budzę się o 7. Trochę ugotowałam, upiekłam ciasto, pranie, sprzatanie, wiadomo takie domowe obowiazki i się kładę właśnie, bo padam ze zmęczenia haha [emoji1]

Ja właśnie się obudziłam bo przed 12 już byłam nieprzytomna [emoji23]

Kartę ciąży już mam od 5 tygodnia [emoji4]

Ostatnia edycja:
Jaka golizna!!! Haha
Na silowni sie golych babeczek naogladalam to chyba sie przyzwyczailam do naprawde golizny:p tutaj normalizna:)
Mamy podobne figury:):) i brzuszki hihi

No wiesz, stanik tylko u góry :-D U mnie po prostu talia zaniknęła :o i wybuliło mnie :D
Wieczorem większy ;) Czekam na twoją fotkę 8-)

Hej ja po wizycie. Wszystko w porządku z dzieckiem. Płeć nieznana, bo to krecidupa jest. Cały obolaly brzuch mam, bo jeździła mi po nim. Zdjęcie dodam dopiero jutro, bo dziś późno wrócę do domu.

Czyli usg przez brzuch? :)
Super, że dzidziuś zdrowy:) :rofl:A na płeć przyjdzie jeszcze czas :tak:

Hej ja po wizycie. Wszystko w porządku z dzieckiem. Płeć nieznana, bo to krecidupa jest. Cały obolaly brzuch manm, bo jeździła mi po nim. Zdjęcie dodam dopiero jutro, bo dziś późno wrócę do domu. Z usg to datę porodu nawet pisało 2 listopada.
Ważne, że z dzieckiem wszystko ok :)
Uwielbiam czytać takie wiadomości

reklama
A więc to ja tylko nie mam sprawdzałam u poprzednich dzieciach to miałam założone u tej samej gin w 16tyg drugie 18 tyg a trzecie 20tyg

Do góry