D
Deleted member 180437
Gość
A przypomnij mi - to Twoje pierwsze? bo jesteśmy chyba w tym samym wiekuA ja ze Zwolenia Naprawdę nas sporo z tych okolic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przypomnij mi - to Twoje pierwsze? bo jesteśmy chyba w tym samym wiekuA ja ze Zwolenia Naprawdę nas sporo z tych okolic
A ja ze Zwolenia Naprawdę nas sporo z tych okolic
Ale nabrałam ochoty na brownie z orzechami i do tego lody waniliowe. Mniaam. Pierwszy raz od miesiąca mam ochotę na coś słodkiego
Dziewczyny mam problem którego się nie spodziewałam. Całe życie byłam przekonana że mam grupę krwi A RH+. Mam przed sobą wynik badania z 2009 roku, które to potwierdza. Dziś odebrałam wynik badania z Medicoveru i tu info, że mam A RH-. Pacjentkę należy objąć imunoprofilaktyką konfliktu rhd. Jutro jadę do innego laboratorium powtorzyc badanie. Jestem w szoku !!!
A przypomnij mi - to Twoje pierwsze? bo jesteśmy chyba w tym samym wieku
Trzymam kciuki, będzie dobrzeJeszcze nie dostałam wyników badań wrrrr. Jestem umówiona jutro na 11 do lekarza w Łodzi - godzinę drogi ode mnie, ale jakoś to ogarnę. Obym tylko te wyniki miała [emoji14]
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, mam nadzieję, że jutro też podzielę się dobrymi informacjami ))
Dziewczyny ratunku w poniedziałek mam wizytę u dentysty a dzisiaj rwie mnie 8 górna biorę apap ale na długo nie pomaga może jakieś inne metody?