reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny dostałam umowę na do końca roku i dopiero po 3 mc ciąży mogę iść na l4 czyli wychodzi że kiedy ?
Teraz mam 7t5d więc właściwie za jakieś 3 tygodnie...jak tu przetrwac ... boję się nosić podnosić A tego się nie da uniknąć :(
O matko:)
Tak naprawdę to żadna różnica kiedy puidziesz na l4 mając umowę do końca roku. Rodzisz w listopadzie, a macierzyński płaci ZUS Nie ma co narażać siebie i maluszka

Akrobatyka?? Super. Coreczke chce wlasnie na cos zapisac..taniec badz cos podobnego:) maja w szkole czaswm takie kluby gdzie ja zapisuje ale to na pare tyg jest .

Brzuszek puchnie?. To jelitka pewnie. Ja tez ze swoimi czasem cierpie. Kapusniak mi napewno nie pomogl ..ani fasolka ani brokul ktory uwielbiam lol
A to klucie to juz ile czasu? Mi to sie czasem powtarza a potem mam spokoj na pare dni..ogolnie to ja czuje ze mnie jelitka czasem bola jak zjem taka fasole:p a nie macica jak wczesniej myslalam. Jeszcze troche i bede jesc trawe jak mi to tak bedzoe dokuczac Z czym wczesniej nie mialam doczynienia wrr

Hahaa to będę jeść tę trawę razem z tobą! ja też tak mam, szczególnie wieczorami, że coś tam mi w brzuchu wibruje czy przeszkadza, myślałam, ze to ciąża, a to moje żarełko :rofl: Ale kapustę tez kocham i fasolkę szparagową :p Jak dobry obiad to nie umiem się opanować ;)

Cześć dziewczyny, synuś pierwszy dzień egzaminów przeżył, ja też, czekam na wizytę u gina... Dopiero na 16.30, niech ten czas szybko leci za

Zleci, zleci:) To już blisko:)

Dziewczyny dostałam umowę na do końca roku i dopiero po 3 mc ciąży mogę iść na l4 czyli wychodzi że kiedy ?
Teraz mam 7t5d więc właściwie za jakieś 3 tygodnie...jak tu przetrwac ... boję się nosić podnosić A tego się nie da uniknąć :(
O matko:)

Może spróbuj najpierw pójść do tej pracy i zobaczysz jak będzie. Może wcale nie tak źle :rolleyes2:

Dziewczyny przed chwilą zrobiłam sobie głupia na internecie test ciążowy (quiz), bo mi wyskoczył jak reklama. I nie uwierzycie....ale go oblałam hahahahaa :rofl2::-D Wynik: nie jesteś w ciąży :laugh2::biggrin2::cool2::D:p Kurde, mój lekarz się zdziwi jak mu to oznajmię na kolejnej wizycie :D

@Dita_333 no wlasnie ja tez na koniec sierpnie zeszlego roku nauczylam ja jezdzic na dwóch kołach i teraz musze ganiac ale tyle o i ile na ulicy sie slucha jak jej mowie zeby na mnie poczekala haha

@ONAONAONA zajecia ruchowe dla takich szatankow super sprawa. Chodzi juz od roku i bardzo lubi :)
A co do wzdec mi na pewno nie pomogla ta gruszka którą zjadlam haha ale mi raczej dokucza okolica pępka i wyzej. Od kiedy? Hmm zaczelo sie jakos tydzien temu. Obstawiam ze powoli wszystko sie szykuje zeby zrobic miejsce dla maluszka.

Mnie też ciągle pobolewa brzuch. Zwłaszcza jak się czymś stresuje a wczoraj miałam ta sprawę w sądzie, nic przyjemnego patrzeć na te zlodziejskie twarze. Mimo że wyrok dostali na korzyść dla mnie to ten stres był mi niepotrzebny.

A dziś ewidentnie jest coś z ciśnieniem. Mroczki przed oczami miałam, zawroty i ból głowy. Na szczęście był wtedy że mną w pracy mąż. Teraz pojechał a ja pije kawę i chyba mi lepiej.

reklama
Do góry