D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak naprawdę to żadna różnica kiedy puidziesz na l4 mając umowę do końca roku. Rodzisz w listopadzie, a macierzyński płaci ZUS Nie ma co narażać siebie i maluszkaDziewczyny dostałam umowę na do końca roku i dopiero po 3 mc ciąży mogę iść na l4 czyli wychodzi że kiedy ?
Teraz mam 7t5d więc właściwie za jakieś 3 tygodnie...jak tu przetrwac ... boję się nosić podnosić A tego się nie da uniknąć
O matko
Akrobatyka?? Super. Coreczke chce wlasnie na cos zapisac..taniec badz cos podobnego maja w szkole czaswm takie kluby gdzie ja zapisuje ale to na pare tyg jest .
Brzuszek puchnie?. To jelitka pewnie. Ja tez ze swoimi czasem cierpie. Kapusniak mi napewno nie pomogl ..ani fasolka ani brokul ktory uwielbiam lol
A to klucie to juz ile czasu? Mi to sie czasem powtarza a potem mam spokoj na pare dni..ogolnie to ja czuje ze mnie jelitka czasem bola jak zjem taka fasole a nie macica jak wczesniej myslalam. Jeszcze troche i bede jesc trawe jak mi to tak bedzoe dokuczac Z czym wczesniej nie mialam doczynienia wrr
Cześć dziewczyny, synuś pierwszy dzień egzaminów przeżył, ja też, czekam na wizytę u gina... Dopiero na 16.30, niech ten czas szybko leci za
Trzymam kciuki. Ja za godzinę mam wizytęCześć dziewczyny, synuś pierwszy dzień egzaminów przeżył, ja też, czekam na wizytę u gina... Dopiero na 16.30, niech ten czas szybko leci za
Dziewczyny dostałam umowę na do końca roku i dopiero po 3 mc ciąży mogę iść na l4 czyli wychodzi że kiedy ?
Teraz mam 7t5d więc właściwie za jakieś 3 tygodnie...jak tu przetrwac ... boję się nosić podnosić A tego się nie da uniknąć
O matko
u mnie 10 tydzieńSuper ze malenstwo rosnie ktory tydzien?