reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Spróbuj znaleźć w swojej okolicy early pregnancy unit. Ja tez mieszkam w UK, miałam plamienia w tamtym tygodniu i zadzwoniłam do nich, chcieli mnie przyjąć na scan jeszcze tego samego dnia ale umówiłam się na następny dzień, zrobili USG bez problemu.
A gdzie mieszkasz w uk? Ja londyn .Tam jest jeden numer tel czy muszę jechać do głównego szpitala u mnie najbliżej jedy Queen Elizabeth hospital na Romford .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A gdzie mieszkasz w uk? Ja londyn .Tam jest jeden numer tel czy muszę jechać do głównego szpitala u mnie najbliżej jedy Queen Elizabeth hospital na Romford .

Jest tam ten early preagnant unit. Jutro zamknięte od 9 do 12pm jest od pon do pt. Tam się dzwoni czy można pojechać bez wcześniejszego appointment??

Dziewczyny miałam dziś imprezę firmową i wypiłam kieliszek wina no tak na serio to pół ale to wszystko przez to że jeszcze nic nie powiedziałam .. i truli mi cały czas żebym chociaż toast za firmę wypiła . Bo to rocznica. Ludzie się upili i powiem wam że jak się im tak przyjżalam to stwierdziłam że po macierzyńskim to sobie na bank ogarnę inna pracę , bo zupełnie nie lubię tych ludzi ... Taka refleksja na wieczór

Asiek, ja Was tylko podczytuję i trzymam za wszystkie mocno kciuki, ale myślę sobie, że jak jest nadzieja jakaś to lepiej jednak chyba nie odstawiać progesteronu, bo jeśli masz za niski to jego niedobór znacznie zmniejszy tą szanse. Trzymam kciuki za fasolkę.

Hej dziewczyny czytam forum przykro mi że wam się nie udało utrzymać straszna wiadomość i wielkie przeżycie, ale nie poddajcie się jeszcze ujrzycie 2 kreseczki . Ja czekam na to usg wielka niewiadoma muszę poczekać co to będzie, nie wiem czy tyle wytrzymam może wytrzymam. Najgorsze jest to że nic nie wiem co się dzieje tam w brzuszku czy wszystko ok. Ehh ostanie usg miałam 4 tyg temu a tera muszę czekać jeszcze 3 tyg oszaleje.

Jest tam ten early preagnant unit. Jutro zamknięte od 9 do 12pm jest od pon do pt. Tam się dzwoni czy można pojechać bez wcześniejszego appointment??

Ja mieszkam w Szkocji. Nie wiem czy trzeba się umawiać czy wystarczy pojechać, ja wtedy zadzwoniłam i Pani zaproponowała mi kilka konkretnych godzin, wiec jeśli pojedziesz bez dzwonienia to może będziesz musiała czekać.

Tak b. Duzo. Czasem rzadszy.. Wodnisty jakby.. Szczegolnie po nocy. ..wycieka czesto w duzej ilości! .. Jest bialo kremowo zolty hmm
No to ja mam to samo ginekolog jak mnie badał to na wzierniku było tego sporo ale powiedział jak pH wyjdzie kwaśne to jest ok i nie ma co się martwić a jak nie no to znaczy że był by stan zapalny i trzeba by było brać tabletki na szczęście moje pH jest kwaśne ale to jest takie dziwne uczucie

A jeśli chodzi o tą tarczycę to wy już mialyscie ja przed zajściem w ciążę ja robiłam 2 lata temu tarczycę tak z czystej ciekawości i miałam super idealnie w pół książkowo ale teraz też mam do zrobienia cukier morfologia tsh i toksoplazmoze i jaka mam krew bo nie mam nigdzie tego udokumentowanego

Powiem wam dziewczyny ze ja do tej pory nie wieże że u mnie w brzuchu żyje już moje dzieciątko wgl to ja byłam pewna że nie jestem w ciąży i że tylko okres mi się spóźnia bo W końcu przesilenie wiosenne a tu taka niespodzianka szkoda że troszkę wcześniej nie wiedziałam bo zwolniła się z pracy okres wypowiedzenia się skończył a ja patrzę na teście 2 kreseczki ale to nic najważniejsze żeby maluszek się dobrze rozwijał resztę mam w nosie

reklama
Hej jest 8 rano a ja właśnie zezarlam zapiekankę z makaronu !!!
Jadłam ja wczoraj na obiad i na kolację i teraz .... Wcale nie byłam głodna tylko czułam jak mnie muli i że mam ślinotok już. Postanowiłam zjeść coś by to uspokoić i co? Oczywiście przesadziłam

Miłego dnia dziewczynki , buziaki

Do góry