reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Piorunem
Gdybym tylko jeszcze w tygodniu miała czas :) ewentualnie mogę jakoś rozdzielić na części.. ja mam cały tydzień po pracy w tygodniu rozplanowany :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No i wieczór filmowo-paznokciowy ;)
Mam prąd! I pies już wykąpany, wysuszony, obrażony - jeszcze muszę skończyć go czesać, ale muszę poczekać aż księciunio się odobrazi ;p bo mi się nie chce z ńim walczyć ;p
No i teraz paznokcie zrobię i misja sobotnia mimo małych przeszkód wypełniona ;)

Patuśka, jakoś ogólnie dziwnie się czułam, pobolewał mnie brzuch, to był drugi cykl starań wiec brałam ciążę pod uwagę ale nie bolały mnie piersi ani żadnych książkowych objawów ciąży nie miałam, wiec sama nie wiedziałam, później doszło częste korzystanie z toalety, wtedy juz czułam, że coś jest na rzeczy i zrobiłam test jeszcze przed miesiączką :)

Piorunem
Sprzątanie staram sie załatwić z rana w sobotę, żeby pózniej spędzić czas z Młodym :) a niedziela to już całkowicie rodzinna jest ;)

Patuśka, jakoś ogólnie dziwnie się czułam, pobolewał mnie brzuch, to był drugi cykl starań wiec brałam ciążę pod uwagę ale nie bolały mnie piersi ani żadnych książkowych objawów ciąży nie miałam, wiec sama nie wiedziałam, później doszło częste korzystanie z toalety, wtedy juz czułam, że coś jest na rzeczy i zrobiłam test jeszcze przed miesiączką :)

Mi tez szybko wyszedł test, bo 21dc :)dzień pózniej już widoczna blada kreska :)
Jeszcze raz gratuluję;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny :) mam info że woda już jest teraz walczy z ogrzewaniem :)

reklama
Julia a jakiego masz psa że musisz go kąpać i czesać ? My mamy szczeniak owczarek z pasterskim :) tez muszę ja czesać bo robią jej się kłaki
1520107436-59c35fec87c07927-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry