reklama
piorunem
Fanka BB :)
No i wieczór filmowo-paznokciowy
Mam prąd! I pies już wykąpany, wysuszony, obrażony - jeszcze muszę skończyć go czesać, ale muszę poczekać aż księciunio się odobrazi ;p bo mi się nie chce z ńim walczyć ;p
No i teraz paznokcie zrobię i misja sobotnia mimo małych przeszkód wypełniona
Mam prąd! I pies już wykąpany, wysuszony, obrażony - jeszcze muszę skończyć go czesać, ale muszę poczekać aż księciunio się odobrazi ;p bo mi się nie chce z ńim walczyć ;p
No i teraz paznokcie zrobię i misja sobotnia mimo małych przeszkód wypełniona
Patuśka, jakoś ogólnie dziwnie się czułam, pobolewał mnie brzuch, to był drugi cykl starań wiec brałam ciążę pod uwagę ale nie bolały mnie piersi ani żadnych książkowych objawów ciąży nie miałam, wiec sama nie wiedziałam, później doszło częste korzystanie z toalety, wtedy juz czułam, że coś jest na rzeczy i zrobiłam test jeszcze przed miesiączką
piorunem
Piorunem
Gdybym tylko jeszcze w tygodniu miała czas ewentualnie mogę jakoś rozdzielić na części.. ja mam cały tydzień po pracy w tygodniu rozplanowany
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja weekendy właśnie prócz tego
Patuśka, jakoś ogólnie dziwnie się czułam, pobolewał mnie brzuch, to był drugi cykl starań wiec brałam ciążę pod uwagę ale nie bolały mnie piersi ani żadnych książkowych objawów ciąży nie miałam, wiec sama nie wiedziałam, później doszło częste korzystanie z toalety, wtedy juz czułam, że coś jest na rzeczy i zrobiłam test jeszcze przed miesiączką
Mi tez szybko wyszedł test, bo 21dc dzień pózniej już widoczna blada kreska
Jeszcze raz gratuluję
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emii06
Hybrydy najlepsze Robię nieprzerwanie od jakiś 4-5 lat sobie ;p
Chodzisz do salonu ? Ja robię sobie sama w domu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama