Ewela2805
Fanka BB :)
Powiem Ci że woskiem napewno o wiele lepiej jest się golić choć jest to bolesne i mi np. samej to zrobic dla siebie to ciężej jest, ale też miałam problem z krostkami tylko że po maszynce zwykłej bo mam delikatną skórę w tym miejscu choć grubą. A z wrastajacymi wloskami miałam problem na nogach gdzieniegdzie. Polecam jak najbardziej golić się tylko woskiem, włoski odrastajace są o wiele miększe no i jest ich dużo mniej z każdą depilacją.@Ewela2805 to woskowanie .. naprawdę włoski nie wrastają??? bo jak depilatory sobie wygolilam cała psioche Haha to miałam.sajgon kilka miesięcy z krostami po Haha wariatka.ze Mnie wiem
a co do makijażu permanentnego ... mam dużo swoich brwi ale chcę wyregulować kształt..i wybrać metodę gdzie rysują włosek po włosku... nie chcę jednej ciemnej plamy! ma.byc ombre
utrzymuje się to do roku? i czemu do roku skoro to tatuaż heheh że ze niby płytko pigment one czasem naskórek się wymienia???
i co do okazywania uczuć
...na początku po urodzeniu synka też walczyłam.z.Mezem by był bardziej wylewny co do okazywania uczuć ale jemu to zawsze.z trudem przychodziło to fakt i trochę zeszło zanim Mnie zrozumiał...ale mogę powiedzieć że po tylu latach razem jest tak jak powinno być
wręcz znajomi komentują że czasem to zachowujemy się jakbyśmy byli w świeżym zwiazku.
mój jest bardzo zazdrosny ( z tym też walczyłam! ) i najlepiej działało kiedy zajmowałam się sobą po prostu ..ciche dni haha
Ale jeśli mogę coś jeszcze polecić do depilacji to jak najbardziej laserem je usunąć. Skóra po depilacji jest mięciutka i nie tylko na dzień czy dwa! Wloski się wypalają, jest ich coraz mniej aż prawie wogule i jest non stop gładko! Ja teraz zamówiłam ten Philipsa i nie będę patrzyła że boli, będę się tylko tym depilowała!
Co do permanentnego, ja nie mam zrobionego metodą wloskowa ale wygląda ona o wiele lepiej, skóra na brwiach się poci i ten kolor się "sciera" to jest to samo co z tatuazami na palcach (wiem bo mam 2 i też się scieraja). Polecam zrobić permanentny bo ja tak naprawdę z tymi brwiami wiele nie robię, prócz wyregulowania ich, zrobilam permanentny 2 lata temu, byłam po roku na poprawce i od czasu do czasu robię na nie hennę żeby wyostrzyc kolor. Ale malować jak nie chce to ich nie muszę bo wyglądają bardzo dobrze!
Z permanentnym na ustach już jest inaczej, mam, raz poprawialam i widać jakbym dopiero je zrobiła. A o dziwo, po ciazy kolor mi się stał mocniejszy na ustach nie wiem jakim cudem haha
Wybierz tylko dobrą kosmetolog !! To bardzo ważne! Włoski i cebulki na brwiach są bardzo delikatne ! Znam przypadek znajomej która poszła zrobić po cenie, miała dużo swoich brwi, a teraz w niektórych miejscach już jej nie odrastają, chciała zrobić taniej i poszła do uczennicy.. Bo wlasnie cebulki zostaly uszkodzone a przecież nie chodzi o to by pozbyc sie wloskow tylko zeby bylo ladniej. Także dowiedz się, popytaj, i wtedy jak najbardziej się zdecyduj!!! [emoji8][emoji8]