Ha!! Mój wczoraj też pierwszy raz zrobił kupę co wylazła mu z pampersa i na plecach ja miał - po pachy[emoji5][emoji85] oczywiście nie tylko był świeżo przebrany w nowy pampers...ale ciuszki tez miał na sobie jakieś 10minut, bo wcześniej je przebrałam jak je posikal przy zmianie pieluchy i była fontanna [emoji28][emoji23]o tak, kupek jest mniej ale są groźniejsze Haha [emoji16][emoji90]
Kochane czekające na poród - doczekacie się i wy!![emoji106]nie ma możliwości żeby dzieci zostały u was w brzuszkach, niedługo już wyleza [emoji5] moze dziś, a moze na Andrzeja??[emoji8]
Mama Zuzi i Antosia
Super, że jest poprawa i Tomaszek ładnie i spokojnie zjadł [emoji16][emoji5]
Koka
Jak zdrówko?
Majacyr
Wiec życzę żeby te wodniaki same zeszły i zebys sie nie musiała nimi przejmować. A jak ty sie czujesz?
Ewela2805
Jak Majeczka po nocce? Pospala coś? Widać już różnice po nowym mleczku?
Springflower
Hmm..mój dużo czasu jest aktywny. Wiadomo - i rozmawiam z nim, bo to lubi i też próbuje wydawać dźwięki i mi sie przygląda, j uśmiechamy się do siebie - choć pewnie tylko ćwiczy mimikę, i chodzę z nim i pokazuje mu różne rzeczy i opowiadam wszystko, kładę w gondoli i zapuszczam wibracje plus też czasami tę karuzele u góry, bo lubi tą muzyczkę i ostatnio ładnie patrzy na te zwierzątka przypięte i czasami jakieś dźwięki do nich wydaje [emoji23] ale ogólnie to staram się cos porobić tez w domu.. czy z nim na rękach [emoji28]czy go kładę w pokoju, w którym jestem np.skladam ubranie [emoji5] albo zostawiam w tej kołysce samego.. zawsze krzyczy jak mu sie znudzi i chce na ręce do mami[emoji16]czas bardzo szybko leci.. rzeczywiście moze wyciągnę już powoli matę[emoji33][emoji5]
Aha, używam dwójek pampersow już sporo czasu, jedynki bardzo krótko,podobnie jak Karolina wolę jak są wyżej - i żeby nie przeciekały górą czy kupa nie wyłaziła za czesto [emoji16]