NIE kochana. są tutaj spioszki czy body gdzie na końcu rękawa jest naszyty dodatkowy materiał który się wywija
.. nie każde moje body to mają ale nawet jak mają to już przestałam małemu w dzień chować dłonie bo jest już wiekszy . wiem bobasy poznają świat dłońmi ale nie oszukujemy się .. ciężko tak małemu brzdącu obciąć tak paznokcie by ich nie było
także ja wolałam się nie martwić a młody pozna ten świat teraz kiedy częściej nie śpi jak spi
ja ci powiem że odciągałam i wiele porcji zamrozilam ale są gorzkie! wrr i młody się krzywi . wiec zdecydowałam odciągać przed wyjściem z domu na 2/3h odciągami ok 60ml i wieczorem że 60ml ..więcej nie chcę bo mi cycki odpadną hehe także tyle młodemu zostawiam jak mnie 3h nie ma a jak 2 to mniej odciagam ... może u ciebie też się to sprawdzi
i trzeba schłodzić porcje przed połączeniem
AAA I jeszcze coś ..czasem mi jest trudno odciągnąć 30ml!! ..no nie idzie i już!! ciepło nawet nie pomaga to zostawiam ... młodego do tej piersi dostawiam jak Chce jeść i wcina ... czuję jak mleko zaczyna napływać także ooooo ... muszę być dobrze skupiona i przygotowana by to odciąganie mi szlo
wstałam o 10!!hehe i właśnie była HV .maly waży 5640 także zwolnil troszkę z przybieraniem i w 2tyg przybrał 690g
w ogóle wodzi wzrokiem..słucha jak się do niego mówi i czasem już uda mu się zagaworzyc lekko .. ja pikole ale ten czas leci