anet88
Fanka BB :)
Mój w ogóle nie krzyczy, że jest glodny drze się tylko jak ma mokro. A czkawke ma często. Nie ulewa, ładnie odbija szybko po jedzeniu, ale czkawka go często dopada i chyba sam się dziwi co toCześć dziewuszki gratulacje dla mumusiek
My niestety straszna noc znowu ulewanie kolki stekanie i tak od 21 do 4 rano 3 razy przebieralam ubrania i na okrągło chciała jeść co zjadła to zwróciła i płacz teraz też niejest lepiej śpi po 10 minut zaczęłam zapisywać ile jej daje i co ile o 14 mam wizytę u rodzinnego na twarzy jej wyszły krostki i tak myślę że to alergia bo ż synem było identycznie
Powiedzcie mi dziewczyny czy wasze są tak samo cały czas głodne jak jej niedam to krzyczy w nieboglosy jak jej dam to zaraz zwraca od 3.30 jadła już 7 razy po 40 ml po 20 i tak wkoło a i czy mają czkawką wasze dzieci bo moja prawie po każdy posilku
@Góraleczka89 nie trać nadziei, może was puszczą. Kurcze w domu to człowiek zupełnie inaczej funkcjonuje. Mnie meczyly te ciągłe obchody, badania, sprawdzania. Zwłaszcza, że w cały świat to się odbywało i nie można było nic zaplanować...