Ewelina140690
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak kochana, dla mnie to tez coś wspaniałego jak widzę, że mała ma ode mnie to co najlepsze od pierwszych dni życia. Uwielbiam obserwować jak sobie zajada i gdyby to jej wiszenie wyglądało tak jak u Ciebie, że je bardzo długo a potem śpi to pół biedy. U nas chce spać tylko z cycem w buzi i to jest najgorsze. Jeszcze gdybym wiedziała, ze przybiera prawidłowo to jakoś dałabym radę, przeciez kiedyś musi się to ustabilizować ale ona przybiera za mało mimo tego wiszenie.. Tatuś tez nam pomaga. Teraz to właściwie robi wszystko, ja zajmuje się tylko Małą ale on tez pracuje i chciałabym jednak moc zrobić cokolwiek w domu a przynajmniej mieć tą chwilę na zjedzenie obiadu czy skorzystanie z toalety.
Wczoraj mąż mi zrobił lewatywę, ale nic to nie dało. Ta apteczną 150ml. Bo ogólnie to czasem robimy sobie takie po 2 litry domowej roboty, ale teraz w ciąży to chyba bym nie dała rady.
Jak napisałam o tym bólu, to po chwili wszystko przeszło. Teraz znowu zaczyna boleć... Ale nie nakręcam się. Robię sałatkę jarzynową i może coś posprzątam jeszcze.
A jak przejdzie wszystko to idziemy na kina znowu tym razem na Planetę singli 2.
Dziś na KTG leżałam i mąż nagle wpadł i dał mi misia i serduszko na patyku
Mój ma pory, w których zazwyczaj jest aktywny i staram się wtedy bardziej zwracać uwagę na to czy go czuje. Ogólnie zauważyłam, ze jak mi ten brzuch twardnieje to słabiej albo w ogóle go nie czuje. Jak za długo mi się wydaje to pije słodkie, kładę się i czekam... A od dwóch dni to mam wrażenie że jak nie on wariuje, jakby próbował wyjść tylko nie w tą stronę, bo naparza nogami nad pepkiem ale tak jak pisałam generalnie ma swoje pory i tego staram się pilnowac. Jak cie coś niepokoi to jedz na ip, bo lepiej sprawdzić o raz za dużo niz za mało...
Mój z kolei taaaaak straaaasznie kopie w okolicach 22-23 przez godzinę lub dwie, że spać się nie da....
Generalmie cały dzień coś tam czuję, ale bez szału - ot, czasem jakieś przeciągnięcie czy kopniak. Ale wieczorami to masakra, gdyby nie to, że od jakiegoś czasu to jest rutyna, pomyślałabym pewnie, że coś się dzieje, bo w ogóle spać się nie da
Jak ulewa to czyli że jej wystarcza 60ml, i jak dla mnie 60ml to bardzo dobrze.No widać że sporo ż nas ma problemy z kp
Ja oduscilam po paru dniach jak mała sporo spadla i straszyli mnie szpitalem teraz zero cyca tylko ściągam laktatorem dużo tego niema mieszam moje ż mm i się najada powiedzcie mi dziewczyny ile jednorazowo zjadaja wasze pociechy??
Moja Max. 60 ml co 2 -2.5 godziny niewiem czy to nie za mało więcej niechce albo śpi albo ulewa jak zje za duzo
A to u nas apogeum jest 23-1Mój z kolei taaaaak straaaasznie kopie w okolicach 22-23 przez godzinę lub dwie, że spać się nie da....
Generalmie cały dzień coś tam czuję, ale bez szału - ot, czasem jakieś przeciągnięcie czy kopniak. Ale wieczorami to masakra, gdyby nie to, że od jakiegoś czasu to jest rutyna, pomyślałabym pewnie, że coś się dzieje, bo w ogóle spać się nie da
Jeszcze nie Zrobiłam sałatkę, odkurzałam i teraz się położyłam na chwilę. Leżę bez sił. Brzuch co jakiś czas pobolewa, a jak chodzę to czuję, że coś tam się na dole musi dziać... Mała chyba jeszcze niżej się wstawiła...ciekawe czy upodoba sobie te same h urzędowania po drugiej stronie brzucha hihi
@Kredka_na_baterie rodzisz???