reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
My już po, Tomek 3090g, jest cudowny, już ssie :) ja na razie ok, do 12 na pop.

Gratuluję!! [emoji8]

Ja jednak kierunek szpital wlasnie starszego odstawilam do mojrj mamy. Cisnienie w tej chwili 186/130

Wysokie to ciśnienie, dobrze, że akurat byłaś na wizycie. Lekarze zadbają p ciebie, chyba całkiem możliwe że będziesz mieć niebawem cc..? Trzymam kciuki!![emoji106]

U mnie może coś się znacznie. Wylądowałam w szpitalu z cewnikiem Foleya i dostaję czopki Scopolan pod kątem zmiękczenia szyjki. Teoretycznie niedługo przez to mam urodzić.

To będzie się działo!! [emoji5] Kciukam![emoji106][emoji16]

reklama
Obawiam się że kwalifikacja na cc cito
Mam na sali dziewczyna która z takim przyjechała...
Trzymaj się dzielnie. Będzie dobrze

Narazie czekam na wynik moczu. Potem do domu po walizke i na oddział. Kurde boje sie cc nie chce.... Maly praktycznie nie aktywny. Ale jak wyjdzie bialko w moczu to bedzie lipa.

Do góry