the_flower
Fanka BB :)
Marta ja wchodzę tylko w 2 pary spodni i już odczuwam, że to ich ostatni moment. Po kilku minutach uwieraja. Chyba trzeba przerzucić się na leginsy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta ja wchodzę tylko w 2 pary spodni i już odczuwam, że to ich ostatni moment. Po kilku minutach uwieraja. Chyba trzeba przerzucić się na leginsy.
Ja juz piore ciazowe [emoji85] w normalnych to juz od jakis dwoch tygodni mam guzik na gumce bo sie nie dopinam [emoji85]My wakacji nie planujemy bo poprzednia ciąża była leżąca...mam nadzieje ze ta taka nie będzie, ale zawsze lepiej na spontanie gdzieś wyjechać niż planować a potem odwoływać, tracić kasę... mnie brzuch nie boli, ale dziewczyny...dzisiaj mam na sobie ostatni raz zwykle dżinsy...nie jestem w stanie w nich siedzieć...mam rozpięty już guzik...wywaliło mi niezle brzuch...jestem w szoku! Wiedziałam, ze druga ciąża to szybciej, ale ze tak ?! Szok! [emoji15][emoji15][emoji15]
Dziewczyny, a tak zmieniając temat.. Myślicie o wakacjach ? Planujecie wyjazd ? My byśmy bardzo chcieli do Chorwacji ale nie wiem czy mi wolno
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja noc beznadziejna
Bolał mnie brzuch, że 3 razy mnie przeczyścilo na toalecie . Od nocy mi też bardzo niedobrze
Poszłam o 7 młodego zaprowadzić do przedszkola i powiem wam że myślałam że padnę po drodze
Mam na 13 do pracy więc jak wróciłam to się położyłam i do tej pory spałam ... Nie chce mi się iść dziś do tej pracy najchętniej przespała bym cały dzień
Zastanawiam się czy to nie po tej luteinie
Bo najpierw cały dzień nie mogę się załatwić potem mam okropne wzdęcia wczoraj ratowałam się nospa , no to potem dostałam tej biegunki szok
Hej dziewczyny.
U nas to samo ze spaniem. Młoda przylazi jak przysnie to ją odnosze a za jakis czas znowu przylazi... O tyle dobrze ze jak spi to w miare spokojnie tylko sie rozkopuje i mnie przy okazji i marzniemy obie ech. Rano ciezko bylo nam wstac i troche obawialam sie wyjsc z nią do przedszkola to zrobilam jej wolne. Po za tym chyba troche ma katar...
A mi chyba zaczely sie mdlosci... Tak mi jakos slabo ma żołądku i odbija mi sie nie fajnie
Ja juz piore ciazowe [emoji85] w normalnych to juz od jakis dwoch tygodni mam guzik na gumce bo sie nie dopinam [emoji85]
My wakacji nie planujemy bo poprzednia ciąża była leżąca...mam nadzieje ze ta taka nie będzie, ale zawsze lepiej na spontanie gdzieś wyjechać niż planować a potem odwoływać, tracić kasę... mnie brzuch nie boli, ale dziewczyny...dzisiaj mam na sobie ostatni raz zwykle dżinsy...nie jestem w stanie w nich siedzieć...mam rozpięty już guzik...wywaliło mi niezle brzuch...jestem w szoku! Wiedziałam, ze druga ciąża to szybciej, ale ze tak ?! Szok! [emoji15][emoji15][emoji15]
Nic a nic poza powiększonymi, trochę bolącymi piersiami. No chyba ze infekcje można uznać za objaw ciąży, bo raczej nie miewałam skłonności wcześniejDziewczyny a jak się ogólnie czujecie? macie jakieś objawy?
Gratuluję serduszek i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Urs, ja sobie z tym kompletnie nie radzę, co chwilę chodzę i tylko sprawdzam, czy dalej mnie bolą piersi. Nawet w pracy wychodzę po to do łazienki -.- Staram się czymś zajmować głowę i obiecałam sobie, że pójdę na betę jutro albo już sobie daruję, a dzisiaj wstałam i już byłam gotowa lecieć do przychodni... Ale będzie dobrze Daj znać jak z betą