Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
@karasjowa mi nawet uda spuchły, ledwo spodnie wciągnęłam, które we wtorek zakładałam normalnie. Dodam że prane teraz nie były.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a juz myślałam!!Nie, dziś na pewno nie
Właśnie wróciliśmy z cmentarza, wszystko jest gitarowo.
W cyckach czuję takie dziwne kłucie, jakby szpilki ktoś wbijał. Woda mi się strasznie zbiera. Nawet uda mam nabrzmiale...
A karmisz w roznych pozycjach?
W jakiej najczesciej?
No to może tuż tuż już jesteśmy, oby ) Ja też czuję wszystko nabrzmiale. Z cyckow mi zaczęło się saczyc coś, całe podwozie mnie boli, jakby kości mi się na boki rozjezdzaly :/ Zgaga mnie taka paliła ostatnie dwa dni że aż płakać się chciało, a dzisiaj to wymiotować mi się chce. W pierwszej ciąży nie miałam takich przebojów więc się czuje bardzo niedoinformowana. Z drugiej strony nie chce za dużo czytać w internecie, bo znowu się napale że poród za zakrętem i po co [emoji28] tylko się wkurze jak cała nockę znów prześpie. Nie chcę mi się ale muszę się ruszyć, jeszcze troszkę prania rozwiesze póki wiaterek i słońce. Przepralam wszystko co się przeprac dało od wózka, więc cała gondola świeża I pachnąca czeka [emoji4] Kupowałam używany wózek, co prawda Przepralam jak go przywiezlismy ale stał pod schodami w schowku ponad 3 miesiące, wyciągnęłam teraz i się jakiś taki wydawał... Dziwny [emoji28] Po raz kolejny ubranka poprzebieralam, moja kolekcje pieluszek poukladalam od największych do najmniejszych [emoji23] Kupiłam sobie po trzy/cztery duże paczki z każdego rozmiaru aż do 4, jak co to będę wydawać albo dokupywac. Ale mam średnio 150-200 pampersow z każdego rozmiaru [emoji28] już bym tak chciała żeby bobas tu był, tak się smutno patrzy na te wszystkie sprzęty jak tak stoją i się kurza [emoji4]@karasjowa mi nawet uda spuchły, ledwo spodnie wciągnęłam, które we wtorek zakładałam normalnie. Dodam że prane teraz nie były.
Bardzo miło z ich strony, cudowne prezenty [emoji4]a juz myślałam!!
a te kłucie to nie czasem wina wzrostu ?
też mnie kuły cycochy
ajc i pochwalę się ... na tyg. miałam wybrać się do dziewczyn do pracy ale mnie znajoma nawiedziła z koszem prezentow od nich i byłam tym mile zaskoczona ..a potem jeszcze koleżanka mnie odwiedziła i przywiozła prezent..kojec i własnoręcznie zrobiony materac dodatkowy plus ubranko też od kogoś innego
nie mówiąc że od sąsiadów Babel dostał kartke a w.niej pieniazki co bylo niezmiernie mile !
w sobotę zaprosiliśmy przyjaciół na pępkowe a w niedzielę lecę na tą kawę ze znajomymi z pracy która mnie ominęła przez mój poród
oo i następny sąsiad z prezentem LOL
miło z ich strony
karmie na leżąco i na siedząco .. na początku siedząc trzymając go wyżej a potem jak już się wypływ mleka uspokaja to się kładę choć nie raz karmiłam od razu na lezaco . .
no już nie raz miał twarz opryskana ehh maseczka z maminego mleka kiedy mnie to zaskakiwalo bo teraz to już ogarniam i wszystko mam przygotowane i powiem ci że jak już się porządnie naje to tak mu się odbija że szok! puszcza wtedy pierś i ma język na wierzchu ... wygląda na takiego przepitego że tak napiszę
najlepiej jak nie jest taki zchlanny na pierś . wtedy spokojniej ssie więc łatwiej jest
ciekawa jestem ile przytył..w PN. się dowiem
a juz myślałam!!
a te kłucie to nie czasem wina wzrostu ?
też mnie kuły cycochy
ajc i pochwalę się ... na tyg. miałam wybrać się do dziewczyn do pracy ale mnie znajoma nawiedziła z koszem prezentow od nich i byłam tym mile zaskoczona ..a potem jeszcze koleżanka mnie odwiedziła i przywiozła prezent..kojec i własnoręcznie zrobiony materac dodatkowy plus ubranko też od kogoś innego
nie mówiąc że od sąsiadów Babel dostał kartke a w.niej pieniazki co bylo niezmiernie mile !
w sobotę zaprosiliśmy przyjaciół na pępkowe a w niedzielę lecę na tą kawę ze znajomymi z pracy która mnie ominęła przez mój poród
oo i następny sąsiad z prezentem LOL
miło z ich strony
karmie na leżąco i na siedząco .. na początku siedząc trzymając go wyżej a potem jak już się wypływ mleka uspokaja to się kładę choć nie raz karmiłam od razu na lezaco . .
no już nie raz miał twarz opryskana ehh maseczka z maminego mleka kiedy mnie to zaskakiwalo bo teraz to już ogarniam i wszystko mam przygotowane i powiem ci że jak już się porządnie naje to tak mu się odbija że szok! puszcza wtedy pierś i ma język na wierzchu ... wygląda na takiego przepitego że tak napiszę
najlepiej jak nie jest taki zchlanny na pierś . wtedy spokojniej ssie więc łatwiej jest
ciekawa jestem ile przytył..w PN. się dowiem
Wiesz co miałam taki ból jakbym była po mega ostrym seksie, ale czułam to bardziej w pochwie niż w kroczu hehehe teraz czasami też tak poczuję, ale rzadkoDziewczyny które miały albo mają końcówkę np 35 t rozpoczęty.
Czy was też w kroku tak bolało jak byście sex uprawialy przez tydzień dzień w dzień? Mnie to już tak krocze boli [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]
Nie właśnie niemoge jej dawać piersi przez 24 godziny bo za dużo zużywa energii przy ciągnięciu
Tylko podaja jej strzykawka 30 mm co 3 godziny w ja mam sciagac ja się postawiłam i powiedziałam że nie podam jej butelki i że zrobię po swojemu to położna powiedziała że jutro mała przeze mnie wyląduje w szpitalu to pozwoliłam na skrzykawke
dziekuje kochanaAle super prezenty. Masz super kolezanki z pracy
A ile minelo juz od narodzin Twojego malenstwa?
Dziewczyny które miały albo mają końcówkę np 35 t rozpoczęty.
Czy was też w kroku tak bolało jak byście sex uprawialy przez tydzień dzień w dzień? Mnie to już tak krocze boli [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]