reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

do 6m to super!
to mogłabym zapasy wcześniej zbierać
dziękuję za pomoc
muszę kupić te woreczki:)

ja co pisze w nocy tu to znaczy się karmimy..teraz znów:)

i zmiana czasu dzis :)

@Annulek właśnie
co do gościa brak słów jak co do kasjerki że się słowem nie odezwala! szkoda gadać
większość ludzi to znieczulica..omineliby leżącego na ulicy

reklama
@Paulaaa25 gratulacje! Śliczna dziewczynka :)

@Annulek masakra... jak ja ostatnio w biedronce widziałam co Ci ludzie wyprawiają to aż się przykro robi. Stałam sobie też w biedronce i patrzyłam jak w jednej alejce stał towar i obok pani, która rozpakowywała to wszystko na pólki tak, że nie było przejścia. I szedł facet z wózkiem i zamiast powiedzieć "przepraszam" to zaczął w tę kobietę wjeżdżać wózkiem żeby go przepuściła o_O Całe szczęście ta kobieta powiedziała mu co o nim myśli...

Mój organizm niestety ma w nosie zmianę czasu, ja już po śniadaniu i po spacerze z psem :p Do tego wczoraj wieczorem miałam okresowe bóle brzucha, a teraz mam jakieś dziwne upławy, nie wiem, czy to czop... mam nadzieję, że się mała jeszcze na świat nie wybiera. Spakowałam wczoraj tę torbę, ale jeszcze za wcześnie :p

Miłego dnia i łatwych porodów ;)

@Szara20 dzięki za wskazówki, ale ja nie umiem się nie napinać w wc.
Dziś spróbuję wziąć laxi mama, może łatwiej pójdzie.

Szkoda, że wcześniej o tych wskazówkach nie wiedziałam.

Ale cicho na forum. Śpicie czy rodzicie?
My dziś mieliśmy pierwszą noc w nowym mieszkaniu po remoncie [emoji4] mi spało się dobrze, chociaż kilka razy obudziłam się bo coraz trudniej sie ułożyć z brzuchem i do tego te twardnienia...No i obudziłam się wcześniej, chyba przez te zmianę czasu, bo ostatnio śpię baaaardzo dużo.

@Paulaaa25 gratulacje! Śliczna dziewczynka :)

@Annulek masakra... jak ja ostatnio w biedronce widziałam co Ci ludzie wyprawiają to aż się przykro robi. Stałam sobie też w biedronce i patrzyłam jak w jednej alejce stał towar i obok pani, która rozpakowywała to wszystko na pólki tak, że nie było przejścia. I szedł facet z wózkiem i zamiast powiedzieć "przepraszam" to zaczął w tę kobietę wjeżdżać wózkiem żeby go przepuściła o_O Całe szczęście ta kobieta powiedziała mu co o nim myśli...

Mój organizm niestety ma w nosie zmianę czasu, ja już po śniadaniu i po spacerze z psem :p Do tego wczoraj wieczorem miałam okresowe bóle brzucha, a teraz mam jakieś dziwne upławy, nie wiem, czy to czop... mam nadzieję, że się mała jeszcze na świat nie wybiera. Spakowałam wczoraj tę torbę, ale jeszcze za wcześnie :p

Miłego dnia i łatwych porodów ;)

Ja też już od 6nie śpię. Zrobiłam pizzerii na śniadanie zjedliśmy i dalej będę leniuchowac w łóżku bo przecież jeszcze wcześnie

Masakra, co za chamstwo! Gdyby mi się przytrafiło cos takiego to mój mąż już by tam zrobił porządki [emoji14]
Faktycznie zawalili pracownicy, u nas przecież ciąże już widoczne, powinni byli zareagować! ja jak ostatnio byłam w biedronce to kasjerka wręcz zezłościła się na mnie, że stoję w kolejce a nie podeszłam od drugiej strony do kasy.
Ja w biedronce ostatnio sama podeszłam do kasjerki, bo było milion ludzi w kolejce i mówię, czy mogę pierwsza. A ona się e spojrzała i powiedziala "u nas nie ma czegoś takiego. Proszę poprosić klientów, żeby panią wypuścili".

Koszmarna noc:/ prawie w ogóle nie spałam... biodra mnie bola, ale najgorsze ze dzisiaj budził mnie ból brzucha...cały brzuch twardy i cały bolał:/ jak nigdy, nie wiem czy to takie skurcze czy coś innego, ale ból ogromny:/ teraz jestem nieprzytomna:/ ja chce już rodzic!!! Ale jeszcze trochę muszę wytrzymać :/

Miłego dnia kochane!

reklama
Do góry