reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Co Wy na to zeby zalozyc watek ze zdjeciami brzuszka? Wiem, ze jest wczesnie ale wiele z nas mowi, ze juz widoczne sa, jestem ciekawa czy widoczne sa tylko dla nas czy faktycznie widoczne ;)

4c3tskjoa7ptmvui.png
U mnie to widoczne Ale raczej przez kg [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
U mnie tez jeszcze spozywcza sie utrzymuje ale wczesniej jak brzuch wciagalam to.byl plaski a teraz nawet wciaganie nie pomaga [emoji14]

4c3tskjoa7ptmvui.png
To mi razniej ale ja mam takie straszne rozstępy po dwóch ciazach ze wstyd brzuszek pokazać :(

To mi razniej ale ja mam takie straszne rozstępy po dwóch ciazach ze wstyd brzuszek pokazać :(

Ja tez mam wokol pepka i na "boczkach" sami swoi, nie ma sie czego wstydzic ;) a druga sprawa nie musi to byc goly brzuch. A ewentualnie ktoras wspomniala, ze da sie tu jakos zrobic watek ukryty czy cos takiego ;)

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ja tez mam wokol pepka i na "boczkach" sami swoi, nie ma sie czego wstydzic ;) a druga sprawa nie musi to byc goly brzuch. A ewentualnie ktoras wspomniala, ze da sie tu jakos zrobic watek ukryty czy cos takiego ;)

4c3tskjoa7ptmvui.png
W sumie racja pod bluzeczka mozna pokazać [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

U mnie pierwsza ciąża była nie planowana i ciezko było obliczyć na kiedy termin z usg było koniec grudnia a synek wyszedł 15 stycznia :). Przy nim brzuch miałam widoczny po 4 miesiącu ciąży, w tej już mi widać pewnie przez wzdęcia

Ja w grudniu zrobiłam sobie pakiet dla planujących ciąże, wiec tez tyle ubyło. A teraz strach myśleć, co to będzie, ale wiadomo w takich chwilach kasa sie nie liczy:) Na 1 wizytę mam zrobic na razie morfologię, mocz i glukozę na czczo. Potem się pewnie wszystko posypie.

A co do wagi to zaczynałam z pułapu 59kg przy 172cm. Ale już chyba z miesiąc się nie ważyłam.
Szczególnie na przełomie 4/5 tydzień miałam straszliwe wzdęcia i wyglądałam na +10kg więcej.

3 kwietnia, także jeszcze trochę, będę wtedy w ostatnim dniu 7 tygodnia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ania masz rację, w takich chwilach kasa na drugim miejscu :)

reklama
No to kolejny zabobon obalony haha bo.mi tez wrozili corke przez zachcianki na slodycze [emoji23]

4c3tskjoa7ptmvui.png
Haha, to tak samo jak mówili że skoro ani razu nie miałam zgagi to się łysy urodzi a miał i ma tyle włosów ze juz w szpitalu po kąpieli go czesalam bo do oczu wchodziły [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry