reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Niech mąż coś Ci przyniesie i zjedz. Kurde przecież nawet leków przeciwbólowych nie powinno się na pusty żołądek, bo za chwilę będzie brzuch jeszcze od leków bolał. Jak masz dochodzić do siebie i rozkręcić laktacje jak Cię głodzą. Gdzie ten szpital co leżysz?
Pozwolili mi ns suchary lub biszkopty.
Radomsko.

reklama
Radomsko.

:( to jedz jak najwięcej tych dozwolonych, a może mąż przemyci Ci coś lekkiego na kolację? Jakaś kanapkę, wafle ryżowe itd.
Jak brzuch? Ciut lepiej, mniej boli?

Ja do szpitala spakuje coś do jedzenia, mam już 2 batoniki. Mąż ma mi dużo drożdżówek i kanapki przywieźć gdyby u mnie wpadli na taki super pomysł głodówki.

Kochana, jak by zabobon ze zgaga był prawda to moje dziecko się z włosami do pasa urodzi
A moja owlosiona jak malpka,heheheh
Moja mama wychowala sie na wsi, a wiadomo jak to , w tamtych czasach, babcie ze wsi, zawsze wrozyly rozne zeczy. Ale czasami mozna sie posmiac;);) Za 5 tygodni zobaczymy,hehehe

@Igorowelove jak nie urodzisz w terminie to kiedy do szpitala masz się zgłosić? Jak patrze na Twój suwaczek, aż uwierzyć nie mogę, że tylko zostały Ci 3 dni. Normalnie szok jak ten czas popędził do przodu.
@Weronikakrz jak u Ciebie?
Nakarmiłam rodzinę, męża wygoniłam spać i leże z lapkiem na kolanach. Mąż powiedział, że dziś nie będę rodziła :) Macie takie dziwne uczucie w pachwinach jakby prąd przechodził-ależ to jest dziwaczne i mało przyjemne.

@FiLi88 co u Ciebie?

U mnie bez zmian. Gdzies cos kreci, gdzies cos zaboli, ale bez konkretow. Koncze wlasnie obiadzio robic.

@Weronikakrz mysle, ze u Ciebie to juz lada moment ;)

@Paulaaa25 Kochanienka jak sie macie ??

Radomsko.
W Radomsku jest jeden szpital? Jestem też na innym forum i wczoraj dziewczyna właśnie z Radomska pisała, że jej lekarz kazał jej zostać w szpitalu bo miała plamienia i nieregularne skurcze, a ordynator ja zrugal, że jest panikarą i że po co ona w ogole jest w szpitalu [emoji85]

A biegunkę mam mała ciśnie na dół strasznie się rozpycha kręgosłup boli do dupy poprostu
U mnie bez zmian. Gdzies cos kreci, gdzies cos zaboli, ale bez konkretow. Koncze wlasnie obiadzio robic.

@Weronikakrz mysle, ze u Ciebie to juz lada moment ;)

@Paulaaa25 Kochanienka jak sie macie ??
@Paulaa25 chyba już się męczy na porodówce, albo jest już po i tuli własne dziecię.
@Weronikakrz , @FiLi88 , @Igorowelove jakaś dupa z tymi naszymi porodami. Coś wisi w powietrzu ale zero konkretów.
Czuję się okropnie zmęczona, nawet pozwoliłam sobie na drzemkę w ciągu dnua, gdzie nie lubię tego robić. Chyba jeszcze będę leżała, bo nie mam siły. Czasami to mam wrażenie, że organizm przestaje tolerować "obcego" w środku i się buntuje.

reklama
Do góry