reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Niech mąż coś Ci przyniesie i zjedz. Kurde przecież nawet leków przeciwbólowych nie powinno się na pusty żołądek, bo za chwilę będzie brzuch jeszcze od leków bolał. Jak masz dochodzić do siebie i rozkręcić laktacje jak Cię głodzą. Gdzie ten szpital co leżysz?
Pozwolili mi ns suchary lub biszkopty.
Radomsko.

reklama
Radomsko.

:( to jedz jak najwięcej tych dozwolonych, a może mąż przemyci Ci coś lekkiego na kolację? Jakaś kanapkę, wafle ryżowe itd.
Jak brzuch? Ciut lepiej, mniej boli?

Ja do szpitala spakuje coś do jedzenia, mam już 2 batoniki. Mąż ma mi dużo drożdżówek i kanapki przywieźć gdyby u mnie wpadli na taki super pomysł głodówki.

Kochana, jak by zabobon ze zgaga był prawda to moje dziecko się z włosami do pasa urodzi
A moja owlosiona jak malpka,heheheh
Moja mama wychowala sie na wsi, a wiadomo jak to , w tamtych czasach, babcie ze wsi, zawsze wrozyly rozne zeczy. Ale czasami mozna sie posmiac;);) Za 5 tygodni zobaczymy,hehehe

@Igorowelove jak nie urodzisz w terminie to kiedy do szpitala masz się zgłosić? Jak patrze na Twój suwaczek, aż uwierzyć nie mogę, że tylko zostały Ci 3 dni. Normalnie szok jak ten czas popędził do przodu.
@Weronikakrz jak u Ciebie?
Nakarmiłam rodzinę, męża wygoniłam spać i leże z lapkiem na kolanach. Mąż powiedział, że dziś nie będę rodziła :) Macie takie dziwne uczucie w pachwinach jakby prąd przechodził-ależ to jest dziwaczne i mało przyjemne.

@FiLi88 co u Ciebie?

U mnie bez zmian. Gdzies cos kreci, gdzies cos zaboli, ale bez konkretow. Koncze wlasnie obiadzio robic.

@Weronikakrz mysle, ze u Ciebie to juz lada moment ;)

@Paulaaa25 Kochanienka jak sie macie ??

Radomsko.
W Radomsku jest jeden szpital? Jestem też na innym forum i wczoraj dziewczyna właśnie z Radomska pisała, że jej lekarz kazał jej zostać w szpitalu bo miała plamienia i nieregularne skurcze, a ordynator ja zrugal, że jest panikarą i że po co ona w ogole jest w szpitalu [emoji85]

A biegunkę mam mała ciśnie na dół strasznie się rozpycha kręgosłup boli do dupy poprostu
U mnie bez zmian. Gdzies cos kreci, gdzies cos zaboli, ale bez konkretow. Koncze wlasnie obiadzio robic.

@Weronikakrz mysle, ze u Ciebie to juz lada moment ;)

@Paulaaa25 Kochanienka jak sie macie ??
@Paulaa25 chyba już się męczy na porodówce, albo jest już po i tuli własne dziecię.
@Weronikakrz , @FiLi88 , @Igorowelove jakaś dupa z tymi naszymi porodami. Coś wisi w powietrzu ale zero konkretów.
Czuję się okropnie zmęczona, nawet pozwoliłam sobie na drzemkę w ciągu dnua, gdzie nie lubię tego robić. Chyba jeszcze będę leżała, bo nie mam siły. Czasami to mam wrażenie, że organizm przestaje tolerować "obcego" w środku i się buntuje.

reklama
Do góry