reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Na cmentarz 1 się nie wybieram, jak dotrwam to w zaduszki dopiero pojedziemy. Nie lubię tych tłumów, nawet nie ma gdzie auta zaparkować, a mąż będzie spał po nocy więc nie mógł by z nami pojechać.
Ja również się nie wybieram, mąż sam obskoczy cmentarze. A ja najprędzej koło grudnia zrobie maraton wszystkich świętych :)

Też mam wizytę w poniedziałek, już ostatnią. Nie mogę się doczekać co powie mi Doktor [emoji16] czy coś się tam zaczyna dziać czy nie. Bo ja w sumie jakoś bardzo nie odczuwam żadnych objawów. Coś tam czasem na jak na okres zaboli, jak chodzę to krocze czuję, spać mi się ostatnio bardziej chce i mam większy apetyt, ale tak to nic specjalnego.

Ja na święto zmarłych się wybieram, u mnie to zawsze taki dzień żeby z rodziną trochę czasu spędzić. Wiec do południa jedziemy do babci Mojego, a później do moich rodziców [emoji4]

reklama
Do góry