reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

@Dita_333
Wszystkie dzieci z 26.10 :
EweKamNat -Tymek 3350/58-CC
Koka27 - Leoś 4230/55-CC
Gatta92-corka 2550/50-sn
Emilea 2 córki, wagi i wzrostu chyba nie podawała
Jak coś pokrecilam to poprawcie dziewczyny
emoji14.png

dzieciaczki Emilea chyba 2 i 3 kg

ale dziś pięknie słoneczko świeci..młodego dziś opalałam karmiąc go

wierzę Wan dziewczyny ze się ciężko czujecie bo mimo że urodziłam 3.5tyg przed terminem to jednak duży brzuszek itp już mi niezle doskwierał długo przed narodzeniem młodego także cieszę się że mam to już za sobą ! choć sentyment brzuszka pozostał:)

reklama
:( to jedz jak najwięcej tych dozwolonych, a może mąż przemyci Ci coś lekkiego na kolację? Jakaś kanapkę, wafle ryżowe itd.
Jak brzuch? Ciut lepiej, mniej boli?

Ja do szpitala spakuje coś do jedzenia, mam już 2 batoniki. Mąż ma mi dużo drożdżówek i kanapki przywieźć gdyby u mnie wpadli na taki super pomysł głodówki.
Boli, ale dzisiaj chociaz mam ketonal bez gadania. Ale duzo ciezej znosze to ciecie niz 1. Suchary i biszkopty stykna mi do jutra a jutro tata moj ma mi rosolek przynieść.

A ja dziewczynki leżę i nic nie robię. Przyjechała moją mamą i sprząta. Umyła mi dwa okna A teraz szoruje szafki w kuchni. Mój dalej walczy z remontem w przedpokoju.
Strasznie mi głupio że tak nic nie robię ale nie mam siły. Skupiam się na tym żeby nie zapomnieć pić wody bo znowu spadnie mi poziom i będą jaja.
Co prawda zrobiłam dziś zakupy, ogarnęłam zmywanie garów i ogarnięcie blatów. Zrobiłam też pranie ale czuje że jeszcze powinnam sprzątać bo jest Armagedon. No ale nie mam siły :unsure:

No i co?
To wczoraj miałaś głodówke a dziś normalnie suchary i kleil można.
Jutro będą truć dupę,czy stolec był.
Tylko ciekawe po czym.
Masakra
Stolec to i bez jedzienia byl hehe tsk mnie pogonilo, ze ledwo zdarzylam.
W Radomsku jest jeden szpital? Jestem też na innym forum i wczoraj dziewczyna właśnie z Radomska pisała, że jej lekarz kazał jej zostać w szpitalu bo miała plamienia i nieregularne skurcze, a ordynator ja zrugal, że jest panikarą i że po co ona w ogole jest w szpitalu [emoji85]
Tak tylko jeden. No to jest ten przyjemniaczek co juz nieraz o nim pisalam :/ ordynator jest stukniety na leb.

Stolec to i bez jedzienia byl hehe tsk mnie pogonilo, ze ledwo zdarzylam.

Tak tylko jeden. No to jest ten przyjemniaczek co juz nieraz o nim pisalam :/ ordynator jest stukniety na leb.
Jaki pan taki kram
Wszystko zaczyna się od przełożonego, jak cham i prostak to po co załoga ma być lepsza. Przykład zawsze idzie od góry. Przykre to jest.

@Weronikakrz @Mama Zuzi i Antosia Trzymam kciuki za Wasz poniedziałkowy poród, oby Wam się spełniło :)
Ja w poniedziałek wizytuje a rodzić mogę dopiero po 4 listopada także jeszcze troche mi zostało. Wczoraj mąż mówił do brzuszka że synek nie może wyjść wcześniej niż za dwa tygodnie, bo tatuś jeszcze remontu nie skończył. A ja właśnie przez ten remont znowu siedze cały dzień w domu sama :( już normalnie mam dosyć i chciałabym mieszkać na nowym mieszkaniu..

reklama
@Weronikakrz @Mama Zuzi i Antosia Trzymam kciuki za Wasz poniedziałkowy poród, oby Wam się spełniło :)
Ja w poniedziałek wizytuje a rodzić mogę dopiero po 4 listopada także jeszcze troche mi zostało. Wczoraj mąż mówił do brzuszka że synek nie może wyjść wcześniej niż za dwa tygodnie, bo tatuś jeszcze remontu nie skończył. A ja właśnie przez ten remont znowu siedze cały dzień w domu sama :( już normalnie mam dosyć i chciałabym mieszkać na nowym mieszkaniu..
Już niedługo i skończycie remont.
Szczerze wątpię w poród jeszcze w październiku-przynajmniej u mnie, @Weronikakrz może urodzi. Ja zapewne w listopadzie wystrzele [emoji23]
We wtorek wizyta. Może mnie przegrzebie i ruszy z kopyta hehe

Do góry