Dziś wizytuje[emoji4] ile się na gbs wynik czeka bo lekarz dziś mi pobiera próbki?
U mnie też 3 dni robocze, w poniedziałek będziesz miała do odbioru.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś wizytuje[emoji4] ile się na gbs wynik czeka bo lekarz dziś mi pobiera próbki?
Szwagierka ma przyjechac jutro wieczorem, ale na jutro jakos sie wykombinuje cos.@Koka27 przynajmniej jest konkretny plan i wiesz, że nie będziesz tam siedzieć nie wiadomo ile. Jak z córką? Masz dla niej opiekę?
Jeśli chodzi o sweter to ja kupiłam męska bluzę, basic z h&m, w rozmiarze mojego męża. Teraz ja w niej chodzę, a później on będzie i w ten sposób bluza nie będzie leżeć odłogiem. Rękawy ma za długie, ale przynajmniej mogę ją zapiąć może nie wygląda seksownie, ale pierdzielę to. Byle mi ciepło było
Ciężko stwierdzić z całą pewnością, ale myślę, że może być pewien dyskomfort po badaniu jak sprawdzał szyjke np. Ja nigdy nic nie odczuwam, ale po pobraniu gbs mówił, że może pojawić się jakieś małe plamienie (nie bylo). A możesz do niego zadzwonić i dopytać?Dziewczyny, czy lekarz sprawdzając szyjkę może coś poruszyć ? Po wizycie ból w krzyżu się nasilił i zaczęło boleć podbrzusze. Ale to chyba nie skurcze bo ból jest nie przerwany.. Jestem jeszcze w drodze do domu bo lekarza chodze 100km od domu i nie wiem czy nie zawracać [emoji848]
.@Koka27 no to w piątek ujrzysz swoje Maleństwo
Ja od rana jechałam na ostatnie badania krwi4 probówki, Pani się tak wbija ze później nie mogłam krwi zatamować
Ostatnie noce miałam ciężkie a dzisiejsza super! Tylko raz na siku wstałamwięc w końcu się wyspałam
Sasanka daj znać jak po ktg
U nas pogoda dzisiaj słoneczna, już nie wieje i nie pada, ale jest zimno
@Igorwelove czekam na info z porodówki
O dzięki że o aptece napisałaś w końcu sie zmotywowalam i zrobiła zamówienie. A obiad zrób coś na szybko i po sprawie w taka pogode to tylko łóżko i leżeć się chceSłabo się dziś czuję, chyba ta pogoda na mnie tak działa.
Jeszcze obiad muszę ukręcić, ale w ogóle nie chce mi się stać przy kuchence.
Dziś podobno w aptece Gemini dzień darmowej dostawy, może któraś będzie zamawiała.
Zawsze trochę raźniej jak się się, że nie tylko samemu ma się takie myśli. Damy radę.Naan34 Mam tak samo jak Ty. Mnie tez to wszystko psychicznie przeraza. Moze nie sam porod ale to, ze za kilka tyg bede mama. Troche to smieszne, ale boje sie wlasnej reakcji jak pierwszy raz zobacze wlasne dziecko..... ten czas tak szybko leci, tez nawet nie zrobilam sobie jakis fajnych zdjec by miec pamiatke. Teraz mam tak wielki brzuch, pewnie nie zmiescilabym sie w kadr,heheheh
A remontem to wspolczuje, ja na szczescie juz skonczylam