reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Wyjątkowy dzień wolny w tym roku, bo to będzie 100 rocznica odzyskania niepodległości, poniedziałek będzie dniem, żeby odpocząć po świętowaniu:)

Tylko dla urzędników, nauczycieli i pracowników fabryk i budów, bo reszta z tego wynika pracuje normalnie [emoji85]

Co do ubrań, też już kombinuje co by tu ubierać, na szczęście jeszcze w jedną kurtkę się dopinam, no ale to już tak na styk [emoji23] kilka swetrów też jeszcze pasuje ale wyglądam wtedy jakbym ważyła jeszcze raz tyle co teraz [emoji16] ja sobie legginsów nakupowałam, mam aż 3 pary, no i spodnie jedne żeby wyjść normalnie do ludzi [emoji23]

Ja to już po, a spodni żadnych w biodrach zapłać nie mogę [emoji17] Też muszę kupić..

Zdaje sobie sprawę, że też tak może być, że zaraz po nie we wszystko się zmieszcze... :) Chociaż spodnie z tamtych szczuplejszych czasów dopinam nawet teraz, tylko mnie guzik pije i chodzę w nich tam gdzie nie muszę za dużo siedzieć. Najgorzej mam z kurtka, ale brzuch to myślę, że w znacznej części zniknie... Może nie do rozmiaru pierwotnego, ale chociaż rozmiar będzie ten sam co wcześniej:) zobaczymy będzie co będzie:)

Dziś wizytuje[emoji4] ile się na gbs wynik czeka bo lekarz dziś mi pobiera próbki?
Ja czekałam 3 dni robocze :)
Ja bym nie chciała urodzić 4 listopada, bo wtedy urodziła się 2 ludzi, których nie trawię :D
A 1 listopada bym mogła, bo nasza córka poczęta w walentynki, czyli w tym roku w środę popielcową, więc byłoby śmiesznie jakby się urodziła we wszystkich świętych :D

Kurczę dziewczyny chce już urodzić boję się tego bólu no ale i tak mnie nie ominie [emoji28] od niedzieli 37 tyd więc zacznę więcej się ruszać i sprzątać na wszystkich świętych [emoji16] ale powiem wam, że jakoś nie chciałabym ani 1 ani 2 listopada urodzić A Wy ?
Ja chciałam 14.11, ale ze względu na to, że mi coraz ciężej to myślę, że od 2 do 10.11 też nie byłoby zle:) nie chce rodzic w październiku, a donoszona będę miała w sobotę.

reklama
Ja 1.11 tez bym nie chciala rodzić, szwagierka ma wtedy urodziny i cala rodzina po cmentarzu (a mieszka na przeciwko cme tarza) zawsze do niej jezdzi. Pozatym zeby byla ciąża donoszona to musze zaciskać nogi do 4.11, po tym terminie spokojnie moge się rozpakować. Wczoraj z mamą rozmawiałam że nie ustaliliśmy jeszcze imienia i może być tak że dopóki mąż się nie zgodzi na moją propozycje to nie urodze i jeszcze przenoszd termin :D
@karasjowa nie przejmuj się jazdą i parkowaniem. Wszystko opanujesz w swoim czasie. Mój samochód stoi już pod blokiem tydzień czasu nieodpalany i też się boję że w razie jakiejś akcji nie odpali. A jak zaszłam w ciąże mąż się uparł że trzeba samochód zmienić na kombi, ja nie chcialam takiego dużego auta bo bałam się parkowania, a okazało się że łatwiej się parkuje takim. Pod przychodnią zawsze znajduję dziure do zaparkowania :)

Do góry