Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
O matko ile kasy...ważne że problem z głowyDziewczyny, o 7 rano wróciłam do domu. Ząb został wyrwany za 250zł...
No niestety proroczy sen to nie był heheheWitam!
Ja po wczorajszej wizycie
Dzidzia waży 2700 z usg, lekarz mówi, że patrząc na brzuch to raczej obstawiałby granicę błędu w górę i raczej już jest 2900 ;P wymiary główki, brzuszka i nóżki już się prawie zrównały centylowo szyjka miękka i krótka (1cm), mała główką w dół i nisko. Luteina odstawiona, nakaz oszczędzania też Lekarz stwierdził, że jeszcze dwa tygodnie na pewno pochodzę, więc 5 listopada mam wizytę, a na niej zbada mnie już pod kątem porodu, więc nie wiem, czego się po tej wizycie spodziewać mówił, że na pewno zbada miednicę i będzie ktg. Czuję, że miesiąc to już raczej nie pochodzę z brzuszkiem (termin na 22.11) i on też mówił, że nie będziemy dużego dziecka hodować, skoro chcę rodzić naturalnie [emoji14]
Śniło mi się dziś, że któraś urodziła, tylko kurcze nie pamiętam kto ale coś mi się kojarzy @Mama Zuzi i Antosia albo @Kredka_na_baterie @Igorowelove to niestety na pewno nie byłaś Ty
Śniło mi się jeszcze, że chciałam się przed kimś schować w domu ale gdzie nie weszłam, to brzuch mi wystawał na zewnątrz i tak się zdenerwowałam tym snem, że obudziłam się cała spocona
Ja tylko nie chciałabym urodzić 11.11, bo nawet nie chcę myśleć, co się będzie w Warszawie na ulicach działo w 100-lecie niepodległości, skoro zawsze na 11 są nieprzejezdne ulice a karetki też mi się nie uśmiecha wzywać, bo zawiozą mnie do pierwszego lepszego szpitala, a nie tam, gdzie chcę
Miłego dnia, niestety pochmurnego. Tak pesymistycznie, bo wiedziałam, że jak cofnie mi nakaz oszczędzania to skończy się akurat spacerowa pogoda ;/
Chyba, że @Kredka_na_baterie urodziła [emoji4]
@ONAONAONA masz rację, żeby nie myśleć o porodzie, uwierz mi staram się jak mogę. Ale jak tylko mam jakieś skurcze to myślenie samo się załącza [emoji53]
Dzieci odprawilam do szkoły i poszłam jeszcze spać, dwie godziny dodatkowo w łóżku :-)
Teraz trzeba wstać na śniadanie [emoji4]