Dzien doberek. Weekendzik za nami
A ja wciaz w dwupaku
nic a nic sie nie dzieje. Maz mnie meczy ze mam dzis urodzic, bo jest 22, a nasz pierworodny jest z 22 czerwca i fajnie by wyszlo, ale cisza jak makiem zasial. Nawet przytulasy wczorajsze nie ruszyly nas
Takze tego, 39tc leeeeci sobie. Mam tylko nadzieje, ze juz do nastepnej wizyty u poloznej czyli za tydzien w czwartek nie doczekam, bo juz za ciezko jednak jest. Tyle ze wplyw to ja mam na to zaden. Jedyne czym sie martwie, to slabsze ruchy Niunia. Wyciaga sie, czkawke miewa, ale nie sa to takie ruchy jak wczesniej, a glowke ma tak nisko ze przy wstawaniu kosci tam w srodku az bola.
@Igorowelove a nie zjadlas wczoraj czegos z kiszonych rzeczy ?? Ja zauwazylam ze jak kwasu zjem no w ogorkach, albo jablek wiecej to pozniej wlasnie takie palenie w przelyku i ostre wymioty.
@Dita_333 jak dobrze, ze sie odezwalas. Martwilysmy sie ze ho ho... Jak sie dzis macie ??
@piorunem gratuluje pomyslnego rozwiazania. Super, ze wszystko przebieglo prawidlowo i masz juz coreczke przy sobie.
@karasjowa jak wieczorem przed spaniem czytalam Twoje wpisy to myslalam ze rano juz bedziesz rozpakowana, a tu prosze. Kinder niespodzianka dalej czeka.
@Balonsbalons jak u Ciebie ??
@Koka27 nie zakodowalam kiedy wizyta u gina ?? Jutro ?? I co z tym cisnieniem ?? Dlaje rozkurczowe podwyzszone ?? Jakie moga byc powiklania z tym cisnieniem zwiazane ??
@Ewela2805 te poty to moga byc na tle hormonalnym. Jeszcze troszke i wszystko wroci do normy.
@Mama Zuzi i Antosia Ty to zgodnie z planem idziesz jak burza. Wszystkie wizyty z dziecmi itd. Dziodzio pieknie wspolpracuje