Weronikakrz
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny ja już od 5 niespie w nocy męczyła mnie zgaga dziś wybieram się do kościoła i do koleżanki wczoraj byłam na Babyshower u znajomej ale sie objadlam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy na takim etapie, że po prostu trzeba zdobyć się na śmiałość i podejść do początku kolejki głośno mówiąc o ustapieniu miejsca. W połowie ciaży miałam opory, ale teraz jest już tak ciężko, że dla dobra swojego i dziecka nie warto udawać, że tej ciąży nie ma. Staram się tak robić w dłuższych kolejkach, bez względu na to czy stoi obok mnie mąż, czy nie. A już w szczególności w przychodni, bo stać w otoczeniu przeziębionych ludzi nie jest dobrze.
Ostatnio miałam tylko przykrą sytuację, stałam na przystanku tramwajowym razem z grupą ludzi, przyjechał tramwaj i wszyscy rzucili się do wejścia ignorując mnie. Bo kto pierwszy ten lepszy. Weszłam na końcu i niestety musiałam wysiąść z pojazdu, bo drzwi się nie domykały. Zmieścili się wszyscy oprócz kobiety w ciąży... Aż mi się chciało płakać na przystanku, taka znieczulica.
No to super :-)
Czytałam dziś wrześniowe mamy i trochę mnie przeraża to wszystko co się dzieje hehehe już zapomniałam jak to było
Nikolas bardzo ładnie
@maksimas nie ma reguły.ja po cc od razu karmilam nawet przed pionizacja położna kladlam mi mała na pierś żeby sobie pojadla.
Pierwsza reakcja była średnia, pies zaczął skakać, chciał ukraść Jasiowi skarpetę. Potem odszczekał kołyskę...ale po 2 dniach jest już bardzo dobrze. Obserwuje, wacha, próbuje polizać. Trochę się dziwi czy to człowiek, zwierze czy zabawka dbamy żeby nie czuł się zazdrosny i zaniedbany- przeczuwam wybuch miłości nie od pierwszego wejrzenia
@ONAONAONA, wow jesteś kozak! Ja przy pobudkach co 2,5 h jestem mega niewyspana może to wymaga wprawy w macierzyństwie
@springflower to super, że jesteście już w domu.
A powiedz mi jak kwestia karmienia u Was wygląda?
A ja się muszę wyżalić.
Mąż był dziś dla mnie opryskliwy, nie chciał mnie do samego szpitala podwieźć tylko żebym zasuwała kilometr.
W końcu mnie podwiózł,ale wypominał, że na bramce przy wjeździe 2zł zapłacił.
Olaboga.
Potem jak od młodego wrócił stwierdził, że zabraknie pokarmu dla małego a w ogóle to mi zaraz się skończy mleko.
A w ogóle to ***** nie laktator kupiłam.
Ja mówię, że mi i tak wypominał, że drogo to za 114zł to co on by chciał za takie pieniądze?
No i mu zapowiedziałam, że muszę o lepszej mocy kupić, bo tu po 40minutach elektrycznym jeszcze ręcznym 20-30ml wyciągnę.
O wszystko miał pretensje.
Na fb napisałam, że poszukuję torby z wkładem chłodzącym to mi jedna napisała czy nie lepiej by było jakbym w szpitalu świeże sciągała.
Nosz kur..a za jednym zamachem siądę i odciągnę 300-400ml?
Poza tym kto daje ludziom prawo do oceny mnie?
Ja nie pytam, co dla Matiego najlepsze, bo to wiem. Tylko zapytałam o torbę termo.
Te które urodziły a ściągają mleko z jakich laktatów korzystacie? Ile Wam zajmuje odciąganie?
@MMMagdalena za 732zł?
Zapomnij.
On to mi wypomina ten co kupiłam, że za drogi.
W ogóle to mi trochę przykro bo nie podziękował mi za poświęcenie dla Matiego.
Ani kwiatów ani pocałuj mnie w d...e
Ech...[/QUO
A ja dziś dopiero po północy zasnęłam gdzie zawsze 20/21juz w łóżku i do spania. Chyba to było rodzinne mąż tel oglądał nie mogl usnac a dzidzia w brzuszku szalała. Jak wstałam ramię i bark mnie boli , mąż pomasował ale coś dalej boli może się rozchodzi. Miłego dnia życze.