anet88
Fanka BB :)
Kochana to chyba dobrze, że się na poród jeszcze nie zapowiada, bo masz czasHej dziewczyny
Widze ze mnie duzo ominelo [emoji4]
Ja zaczelam 34tc dokladnie mam 33i1 [emoji16] jak narazie nie zapowiada sie nic a nic na wczesny porod skurczy nawet tych braxtona nie mam za to maly wierci sie i czuje go dosc bolesnie bo juz ma malo miejsca. Ja sie czuje ostanio kiepsko szybko sie mecze i nie mam sily na nic. Na dalszy spacer to ja sie juz nie nadaje zaraz boli mnie w krzyzu i brak mi sil [emoji21] Ale sa i dni w ktorych jeszcze mam palera [emoji38] co prawda jest ich bardzo malo. Chce chodzic bo chce miec lepszy porod szybszy i mniej bolesny ale chyba jednak bedzie lepiej jak bede odpoczywac [emoji3][emoji3] skoro jestem taka slaba...
@@mazy moj starszy syn ma na imie Mateusz niezly ubaw mielismy z tego imienia jak byl maly... Mati Matus Mateuszek Teo mlodsze kuzynki mowily na niego Ati Matusiek.... nasz drugi syn bedzie mial na imie Krystianek [emoji7][emoji7][emoji7]
Co do Mateusza... Mój brat ma tak na imię i babcia zawsze do niego Matuś mówiła. I tak już zostało. Chłopak ma teraz 20 lat, pracuje, studiuje, ale wszyscy z rodziny (dla beki) na niego Matuś wołają