reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja mialam cc 11.2006 a sn II.2010
W obu ciazach mialam duzo za duzo wod plodowych takze brzuszek w obu ciazach wywalalo mi strasznie szybko. W drugim w 25tyg wygladalam jak do porodu wzgledem moich kolezanek Oo takze tez czasem myslalam jak tam moja blizna..ale wszystko dobrze bylo

Wiadomo ze roznie moze byc co do rozejscia sie blizny ..mozna prawdopodobnie sprawdzic jej stan?
Aa u ciebie odstep jak na razie rok i 2miesiące
Nie martw sie kochana na zapas. Kontroluj . powinno byc dobrze:)
Mam nadzieje że jutro usłyszę pozytywne rzeczy

reklama
Zocha, trzymam kciuki :)
Urs, też jestem co chwilę w łazience. Trzymam kciuki i za Twoją betę, ja właśnie lecę do przychodni.

Zochaa trzymamy mocno :)
Urs, ja tez latam i sprawdzam. Mam tak irracjonalny strach przed tym, ze cos sie stanie, ze normalnie zeswiruje do czwartku.
Widzę ze nie jestem jedyna biegajaca do łazienki i sprawdzająca czy przypadkiem nie krwawie ... Do jutra jakoś musze wytrzymać

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - wierzę, że będzie dobrze mammigotka - mocno tak duchowo wspieram.

Ja dziś też kontrolna beta, do tego 5 kwietnia chyba zniosę złote jajo.
Dziś wizyta u endo, ma ustalić dawkę euthyroxu, bo w sumie nie wiedząc o ciąży sama ją zmniejszyłam od 17 marca, z 75mg na połówkę, bo tsh spadło mega (co jak się okazuje w ciąży nie jest takie złe, ale u mnie 0,4 - to za nisko podobno).
Zobaczymy.

Ok co do fb - w takim razie zostajemy tutaj, grupa listopadowa i tak jest na fb, wpadałam tam, ale cisza jakoś tutaj więcej życia :)

Dziewczyny macie parcie na coś? Coś do jeedzenia :D? Na coś was ciągnie, czyyyy tylko ja tak mam :D?
W biedronce jest taki smothiee z owoców leśnych - ommm ommm ommm pycha :D

Dziewczyny - wierzę, że będzie dobrze mammigotka - mocno tak duchowo wspieram.

Ja dziś też kontrolna beta, do tego 5 kwietnia chyba zniosę złote jajo.
Dziś wizyta u endo, ma ustalić dawkę euthyroxu, bo w sumie nie wiedząc o ciąży sama ją zmniejszyłam od 17 marca, z 75mg na połówkę, bo tsh spadło mega (co jak się okazuje w ciąży nie jest takie złe, ale u mnie 0,4 - to za nisko podobno).
Zobaczymy.

Ok co do fb - w takim razie zostajemy tutaj, grupa listopadowa i tak jest na fb, wpadałam tam, ale cisza jakoś tutaj więcej życia :)

Dziewczyny macie parcie na coś? Coś do jeedzenia :D? Na coś was ciągnie, czyyyy tylko ja tak mam :D?
W biedronce jest taki smothiee z owoców leśnych - ommm ommm ommm pycha :D
Dla mnie wszystko jest ble ble nic mi nie smakuje zmuszam się do jedzenia od mojej kawy ż rana zapomnialam a zawsze rano kawusia ciasteczko a teraz woda ż sokiem z malin a we środę idę do pracy mam nadzieję że dam radę i się nie skapna że jestem w ciazy pracuje ż 20 facetami zawsze mi pomagają jak mam coś ciezkiego podnieść

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie wszystko jest ble ble nic mi nie smakuje zmuszam się do jedzenia od mojej kawy ż rana zapomnialam a zawsze rano kawusia ciasteczko a teraz woda ż sokiem z malin a we środę idę do pracy mam nadzieję że dam radę i się nie skapna że jestem w ciazy pracuje ż 20 facetami zawsze mi pomagają jak mam coś ciezkiego podnieść

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Tyle dobrze, że w pracy masz pomoc, ciężko byłoby, jakbyś musiała coś nosić.
Czym się zajmujesz?

Łojeju, ale nowych twarzy!! A tylko cztery dni mnie nie było :) :D
Wszystkie dziewczyny, których nie ma w tabelce postaram się uzupełnić zaraz. Ale trochę to potrwa bo widzę, że kupa stron czytania mnie czeka :szok:
Doczytałam tylko, że Zocha ma dzisiaj wizytę wiec mocno trzymam kciuki!
I coś o fb? przenosicie się na fejsa?
Ja nie zamierzam:) Mi taka opcja pisania jak tu bardzo odpowiada...Najwyżej sama ze soba bede pisać:)

Urlop się super udał, zresetowałam się, dzisiaj depresja, bo do pracy trzeba było..Ale najgorsze, że zaczęłam kaszleć :errr::unsure: Chyba po sobotnich lodach :baffled: Spróbuję syropu z cebuli. Jak nie przejdzie to do lekarza...O żesz ja...:shocked2:

reklama
Dziewczyny,
Czy tylko ja tak mam, ze latam co paredziesiat minut do lazienki sprawdzac czy nie ma krwawienia? Moj maz patrzy na mnie jak na wariatke, ale mam teraz duzo wydzieliny i co chwile mi sie wydaje, ze cos sie moglo stac :/

Przyłapałam się na tym, że przy każdym skorzystaniu z toalety zerkam na papier...
Przewrażliwione jesteśmy. :p

Do góry