haha zmęczona trochę jestem kochane ..bo odespać tutaj ciezko..3 razu badają mi ciśnienie ..pulsometr temp. leki przeciwbólowe i zakrzepowe..plus malego osluchuja.. temu mierzą też 3 razy i zawsze wtedy kiedy jest odłożony i najedzony heheheheheh potem znów cyc ten sam by zasnął oooo
dodam jeszcze nie strasząc że po 3 ciąży ...kurczenie macicy jest i mnie cholernie bolesne..jak wiadomo boli zawsze jak karmie...takie skurcze przychodzą że oczy wykręcam ...dały mi jakos inny lek przeciwbólowy ... koszmar
no ale żyje i na szczęście jak mija to czuję się b. dobrze . siedze normalnie . krocze ok i poruszam się już lepiej jeśli chodzi o spojenie miednicę także super
@Paulaaa25 pytałaś o GBS ... wkurzyłam się że nie zrobiłam te parę dni wcześniej
. późnym wieczorem w ND wysłali mi SMS że pozytyw i gdyby nie to to mały jak na teraz super .. do wypisu
..później rozmawiałam z położna i była konsultacja lekarska . badania i podali małemu antybiotyk dziś o 19 ..potem za ileś tam h znów badania krwi i czekać na wyniki trzeba i dalej plan działania ..także nie wiem kiedy wyjdę Ooo
najwżniejsze by było wszystko dobrze
czasu nie cofne
co do małego dziewczyny to .....
dziś już się mlekiem zachłysnął także juz naplywa białe i piersi widzę pełniejsze w oczach..
widzę że potrzebuje więcej bo w ostatnich h budzil mi się szybciej jak 2h więc ostatnim razem nakarmilam go z dwóch o spi sobie już ok 2h także miałam rację.
on tylko je i śpi ... oczka to widzę jak go wybudza przez te badania
już zrobił 4 kupki ... ostatnie dwie takie że zabrudził co mógł
nie mówiąc że juZ 2 razy mnie osikal ... mamuśka coś wyczuć momentu nie potrafi
ani razu nie rozpłakał się ..taki spokojny choć czasem jak widzę zeżbudzi sie taki zschlanny na piers to sprawdzam czy musi być przewinięty i wtedy daje mu troszkę zjeść a potem przewijam
nie chce by mi się zanosił
ten zanoszacy płacz dzieci już mi szumi w uszach;( szczegolnie jednej dziewczynki
tak długo ja mlodziutka mama przebiera
aż się lekarki podpytalam i mi powiedziała buuu
znów pryka ...także idzie kolejna porcja uuuuuu ale to dobrze ... wiem że zjada i no wiecie hehe
czuję że niedługo będę mieć nawał LOL
co do Brzuszka...jak mi wody odeszły ..i odchodziły to juZ było widać różnicę i to jak młody leży hehehe
a teraz to jest mały balonik...brzuszek mam ale wiem że się schowa
no nie jest to miłe uczucie
.bo w.dotyku to jak spuszczone powietrze z balona ale nie do końca ...też byłam w szoku za pierwszym razem ale jak mówię....dziecię które pochlanoa nie pozwala się nad tym rozkwilac
szybko zleci
@Dita_333 no to super Panie do pomocy laktacyjnej. zachowaj zimna krew i to co ci serce podpowiada. zdrówka życzę i by mały chciał cię wkrótce zjeść heheh
mój będzie wazony na 3 dobę ..potem powinien na 5 i 7
właśnie oglądałam film na YouTube i muszę teraz małego przewinąć
będę czytać co tam u Was kobietki jak go dokończę karmic