FiLi88
Fanka BB :)
Tez tak mowilam [emoji23] jeszcze wczoraj do męża, ze czemu nie chciał jechać na szkolenie - ten poniedziałek do środy [emoji23]miał nosa, że nie pojechał [emoji85]
Urodzisz niedługo, zobaczysz [emoji123]
Zmęczona, ale nie mogę spać. Emocje trzymają mocno. Krocze chyba ok... normalnie siedzę i chodzę, jeszcze tylko osłabiona jestem, to mnie trochę zanosi na boki [emoji28]ogólnie to nie narzekam, w kroczu jedyny ból jeśli czuje to takie igiełki czasami, od czasu do czasu, bardziej brzuch bo macica sie kurczy, ale tez niestrasznie, jak przy okresie.. nie cały czas. Jak odpocznę to pójdę sie kapać, maz przyjedzie niebawem moze z pierworodnym [emoji7]
Lozeczko złożone [emoji16]
Ja zalałam podkłady i łóżko i panią od przebierania łóżka [emoji5] jak będzie dobrze wyjdziemy po 3 dobach... tyle ze ja nie mam zrobionego GBS bo nie zdążyłam i mnie badali... czekam na wyniki.
Mi nie dali znieczulenia [emoji53]
A w ogole tak dziwnie bo miałam pełne rozwarcie i tylko czekałam aż mi wody odejdą i młody sie wstawi... na to były potrzebne porządne skurcze..
Twój chłopak jak malowany pewnie [emoji16][emoji173]️ po mamusi [emoji8]
Razem urodzilysmy, jak w żartach naszych- ciekawe jakie jeszcze wróżby sie spełnia...[emoji848]
Noooo... poczujesz skurcz i od razu jedziesz! Mój pierwszy trwał parenascie godzin, w szpitalu niecałe 5 godzin z izba z przyjęć, a ten od skurczy 5,5, od przyjazdu 2,5[emoji5] także byłabym czujna na twoim miejscu [emoji57]
No to sie ciesze, ze czujesz sie dobrze. Mysle, ze dopiero wieczorem, albo w nocy zaczniesz odplywac i odpoczniesz jak nalezy. Czyli krocze jak z pierworodnym nie ruszone ??