Synek ma Bartuś na imię? Czekamy na foty Nooo, dita się skupiła na porodzie i nie jest w stanie wywróżyć mi kiedy u mnie się zacznie [emoji23]
Ale naprawdę nie sądzę żebym do środy urodziła, nic kompletnie u mnie się nie dzieje [emoji14]
Tez tak mowilam [emoji23] jeszcze wczoraj do męża, ze czemu nie chciał jechać na szkolenie - ten poniedziałek do środy [emoji23]miał nosa, że nie pojechał [emoji85]
Urodzisz niedługo, zobaczysz [emoji123]
A Ty jak sie czujesz ?? Zmeczona na pewno po nocy nieprzespanej, a tak poza tym ?? Jak z kroczem ??
Aaaaa menzu Twoj mial plan na ten weekend ogarnac rzeczy ze strychu, chyba dzis bedzie jak z motorkiem po domu zapylal
Zmęczona, ale nie mogę spać. Emocje trzymają mocno. Krocze chyba ok... normalnie siedzę i chodzę, jeszcze tylko osłabiona jestem, to mnie trochę zanosi na boki [emoji28]ogólnie to nie narzekam, w kroczu jedyny ból jeśli czuje to takie igiełki czasami, od czasu do czasu, bardziej brzuch bo macica sie kurczy, ale tez niestrasznie, jak przy okresie.. nie cały czas. Jak odpocznę to pójdę sie kapać, maz przyjedzie niebawem moze z pierworodnym [emoji7]
Lozeczko złożone [emoji16]
hahahaha ale jaja!!!!!!!!!!
Gratulacje kochana!! normalnie zajebista noc widzę hahaha Żeśmy w ta sama????? ale czad haha
normalnie się kiedyś śmiałam do siebie jak były razem w ten sam dzień i proszę!! no nie moge
mi pęcherz nie chciał się przebic taki twardy skubany a wód tyle że w rogu moja torbę zamoczylo czego mąż nie zauważyl ..na szczęście rzevzy były niektóre w torbach
jestem po śniadanku. mąż poleciał mi coś kupić i jedzie do dzieci a potem wróci z nimi..zanudze się tu heheh
młody śpi
wrzucę jego fotkę ale jest zAskoczona bo mam jasne dziecko hehehehehe ..kompletnie inny od mojej poprzedniej czarnej dwójki .tylko włosy ma czarne a brwi gdzieś się zapodziały haha
I ma doleczki
@Dita_333 u Mnie tez młody zuch chlopak tam jak twój skarbek Na medal na szczescie !!!!. wyjdziemy jutro .. mały musi być poobserwowany..jeszcze będą go znów badać... ale też po epiduralu ja muszę się ogarnąć
będą mi badać cukier i ciągle coś
AAA i co do lukru...wiem o czym piszesz hahah epidural nie działa na parte. hehe
dziękuję dziewczyny za gratki!!!!!
Ja zalałam podkłady i łóżko i panią od przebierania łóżka [emoji5] jak będzie dobrze wyjdziemy po 3 dobach... tyle ze ja nie mam zrobionego GBS bo nie zdążyłam i mnie badali... czekam na wyniki.
Mi nie dali znieczulenia [emoji53]
A w ogole tak dziwnie bo miałam pełne rozwarcie i tylko czekałam aż mi wody odejdą i młody sie wstawi... na to były potrzebne porządne skurcze..
Twój chłopak jak malowany pewnie [emoji16][emoji173]️ po mamusi [emoji8]
Razem urodzilysmy, jak w żartach naszych- ciekawe jakie jeszcze wróżby sie spełnia...[emoji848]
Gratulacje widzisz ż karolina mieliscie termin na ten sam dzień i urodzilyscie w ten sam dzień nie strasz mnie bo ja chcę zdążyć do szpitala mój 2 poród trwał 1.5 godziny a teraz co ? Pół godziny?
To może ja się rozpakuje razem ż mamazuzi i Antosia bo Maja nas wyprzedziła
Noooo... poczujesz skurcz i od razu jedziesz! Mój pierwszy trwał parenascie godzin, w szpitalu niecałe 5 godzin z izba z przyjęć, a ten od skurczy 5,5, od przyjazdu 2,5[emoji5] także byłabym czujna na twoim miejscu [emoji57]