@Dita_333 niestety, moja teściowa to po prostu zły człowiek, jej córka jeszcze gorszy. I ani pokora, ani wyrozumiałość w tym przypadku nie pomoze.staram się zachować w miarę poprawne relacje.
Dziewczyny, znacie może sklep korob.pl? Są tam zabawki w bardzo atrakcyjnych cenach, ale sklep opinie ma.. różne. Może któraś z Was coś tam zamawiała?
Od złych ludzi strzeż nas Panie [emoji87][emoji31]
Unikaj jej jak ognia, tacy ludzie to wampiry i tylko zabierają radość innym
[emoji20]
Ja zamawiałam [emoji5] były czasy, że dość sporo. Ale ostatni raz z pol roku temu.. Ogólnie zamawiałam u nich książki [emoji173]️ ale tez puzzle dla synka czy czasami zabawki dla siostrzenicy i siostrzeńca [emoji5] było wszystko ok. Nie narzekałam
[emoji106]
haha I co.. czekałaś w niej czy się przebrałas heheh
powiem ci że kicham dzień w dzień już 2 tydzień ... ale wczoraj i dziś czuję jakbym miała zapchany noc..ale nie bardzo .. chyba a to ogrzewanie mnie wkurza nad ranem i też mnie zapycha
a jak się czujesz co do bólu itd??
dzis śię wybudziłam ok 6 czując skurcze przepowiadające.. ale tym razem już dość bolesne..ból idzie od dołu na brzuch który staje się twardy jak kamień... 2 h to trwało .. co 7 .10. 5 15.10min ..potem prxysnelam znów ... i tak jak się obudziłam to zaraz zaczęłam czuć je znowu tyle że są w przeróżnym odstępie czasowym ale właśnie już dosyć bolesne... wrrrr
jak czytam że tak moga występować jeszcze długo to mnie ciary przechodza ..najdłuższy dziś trwał 46s LOL
z dziecmi miałam kompletnie inaczej ..jak nie wody wpierw to bole krzyzowe i to mnie z córką wybudziło jak się akcja szybko zaczęła bez tych bolesnych przepowiadających a teraz te bole na końcówce mnie wykończą takie niewiadomo co
tyle dobrze że młody się rzuca w przerwach
Ja tez nie miałam żadnych przepowiadających. Mało tego dalej nie wiem czy je mam [emoji23] czy to dalej te twardnienia - macica sie stawia, tyle ze bardziej boleśniej [emoji28] tak jak pisałam - moje siostry przepowiadające miały jako bole okresowe... w pierwszej do porodu nic mnie nie bolało, zero skurczy i twardnien... Teraz te twardnienia od dawna co mam, ale już są różne... raz samo twardnienie i napięcie, a czasami z takim bólem - jakby parcie na pęcherz połączone z bólem z dołu podbrzusza...
jeden nawet minute moze trwać... ale nie mam ich tak regularnie jak ty... jeden, góra dwa i spokój...
Ja tez mam zapchany nos albo taki dziwny katar - raz jest, raz nie jest.. najczęściej w nocy i nad ranem [emoji53]