Dziewczyny sprawdziłam częściowe wyniki na necie dzisiaj, morfologia i mocz. Ogólnie ok, dwie rzeczy- jedna ciut wyżej, druga ciut niżej - już to sprawdzałam wcześniej -dla kobiet w ciazy norma ok[emoji5][emoji106] ale hemoglobina [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio przy granicy 12 i podejrzewałam , ze pewnie spadnie i ostatnie tygodnie będę brała żelazo przed porodem... a tu mi wyszło- hemoglobina 13,9 [emoji23][emoji86][emoji85][emoji23][emoji23]
Chyba nie moje wyniki!!! [emoji23][emoji23]
A najlepsze jest, ze ostatnie cztery-piec dni ba śniadanie i kolacje nic innego nie jem jak chlebek z miodkiem[emoji23][emoji86] wiec warzywa tylko z obiadu, bo wiadomo owoce to jem.. to skąd ten wynik?
Żeby nie było- jak nie bywam w ciąży - czyli większość mojego życia [emoji23], to hemo zawsze mam wysoką, miedzy 13-14, a raz miałam ponad 14. Ale w ciazy mi spadała właśnie tak powoli i myślałam, ze ostatecznie spadnie do 11... a tu taki skok! [emoji123]
Chyba nie moje wyniki!!! [emoji23][emoji23]
A najlepsze jest, ze ostatnie cztery-piec dni ba śniadanie i kolacje nic innego nie jem jak chlebek z miodkiem[emoji23][emoji86] wiec warzywa tylko z obiadu, bo wiadomo owoce to jem.. to skąd ten wynik?
Żeby nie było- jak nie bywam w ciąży - czyli większość mojego życia [emoji23], to hemo zawsze mam wysoką, miedzy 13-14, a raz miałam ponad 14. Ale w ciazy mi spadała właśnie tak powoli i myślałam, ze ostatecznie spadnie do 11... a tu taki skok! [emoji123]