reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Daj spokój, mówię że takie rzeczy to tylko mi mogą się przytrafić naprawdę hahahaha Nagle sal zabrakło, jak na złość

trzeba pospieszyc rodzace!!!! hehehe
ale serio, mam nadzieje ze sszybciutko ktoras sie zwolni dla Ciebie i u cebie ten porod zacznie postepowac bo widze wlasnie jak na zlosc...

Jak napisalam tak uczynilam. Polozylam sie ok 9 i do 12 spalam, nie wstawalam na siku, raz tylko boczek zmienilam. Bylo mi to potrzebne. Teraz cosik zjesc i bedzie ok.

@Ewela2805 Ty to sie masz. Szczerze to mialam nadzieje ze po tym leku ruszy Cie w nocy i nawet zagladalam jak sie budzilam. Oby teraz juz ruszylo z kopyta i sala szybciorem sie zwolnila.

@Ewela2805 sala zaraz się zwolni. Nie można mieć aż takiego pecha, że wszystkim poród się przedłuży. Statystycznie przynajmniej jeden.powinien być ekspresowy ;-) ;)

@piorunem my z psem śpimy od zawsze. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. Od dziecka miałam psa w łóżku. Za to kotów już nie wpuszczany. Natomiast mój psiak chyba czuje, że idzie jakaś poważna zmiana w życiu naszym bo zrobił się strasznym przytulakiem. Jak spał zawsze w nogach tak teraz między nami i zawsze wtulony.

Co do przypuszczenia w kolejkach to w Lidlu u mnie zawsze mnie wołają bez kolejki. Szczerze mówiąc strasznie mnie to krępuje, bo nie są to długie kolejki i więcej jest z tym zamieszania jak korzyści. W Biedronce nie wołają ale 2 razy klienci wypuścili mnie sami od siebie przed siebie. Samej zdarzyło mi się wbić w kolejkę ostatnio do rejestracji w szpitalu. Było tam mase dziadków i nie miałam siły stać. Nikt mi nic złego nie powiedział ale miny mieli niesympatycxne :blink:. W komunikacji miejskiej raczej mi ustępują. Ostatnio starsza pani na przystanku dała mi medalik dla dziecka.

Byłam dziś oddać krew i mocz na badania. We wtorek pobiorą mi GBS-a. Co do grupy krwi to wiem, że ma być oryginał albo taka specjalną plastikową karta z laboratorium.

Jak napisalam tak uczynilam. Polozylam sie ok 9 i do 12 spalam, nie wstawalam na siku, raz tylko boczek zmienilam. Bylo mi to potrzebne. Teraz cosik zjesc i bedzie ok.

@Ewela2805 Ty to sie masz. Szczerze to mialam nadzieje ze po tym leku ruszy Cie w nocy i nawet zagladalam jak sie budzilam. Oby teraz juz ruszylo z kopyta i sala szybciorem sie zwolnila.
Tez drzemałam dwie godzinki :)

U mnie zawsze w rossmanie wołają Panie do kasy, gdzie indziej trzeba stać. Raz mnie Pani z kolejki w Lidlu przepuścila.
Generalnie mogę stać, bo się dobrze czuje, ale gdyby mi coś dolegalo to bym się dopominala:)

U mnie zawsze w rossmanie wołają Panie do kasy, gdzie indziej trzeba stać. Raz mnie Pani z kolejki w Lidlu przepuścila.
Generalnie mogę stać, bo się dobrze czuje, ale gdyby mi coś dolegalo to bym się dopominala:)
W Lidlu przy 1 kasie jest tabliczka że to kasa z pierwszenstwem dla inwalidów i ciężarnych, ja się nie pierdziele i idę przed siebie [emoji14] ale zakupy w Lidlu robię rzadko [emoji14]

reklama
Do góry