Ewela2805
Fanka BB :)
Daj spokój, mówię że takie rzeczy to tylko mi mogą się przytrafić naprawdę hahahaha Nagle sal zabrakło, jak na złośćakurat teraz wszystkie zajete ehhhhhhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj spokój, mówię że takie rzeczy to tylko mi mogą się przytrafić naprawdę hahahaha Nagle sal zabrakło, jak na złośćakurat teraz wszystkie zajete ehhhhhhh
Daj spokój, mówię że takie rzeczy to tylko mi mogą się przytrafić naprawdę hahahaha Nagle sal zabrakło, jak na złość
Zostaje ci iść, upolowac jakąś i zacząć dopingDaj spokój, mówię że takie rzeczy to tylko mi mogą się przytrafić naprawdę hahahaha Nagle sal zabrakło, jak na złość
Tez drzemałam dwie godzinkiJak napisalam tak uczynilam. Polozylam sie ok 9 i do 12 spalam, nie wstawalam na siku, raz tylko boczek zmienilam. Bylo mi to potrzebne. Teraz cosik zjesc i bedzie ok.
@Ewela2805 Ty to sie masz. Szczerze to mialam nadzieje ze po tym leku ruszy Cie w nocy i nawet zagladalam jak sie budzilam. Oby teraz juz ruszylo z kopyta i sala szybciorem sie zwolnila.
W Lidlu przy 1 kasie jest tabliczka że to kasa z pierwszenstwem dla inwalidów i ciężarnych, ja się nie pierdziele i idę przed siebie [emoji14] ale zakupy w Lidlu robię rzadko [emoji14]U mnie zawsze w rossmanie wołają Panie do kasy, gdzie indziej trzeba stać. Raz mnie Pani z kolejki w Lidlu przepuścila.
Generalnie mogę stać, bo się dobrze czuje, ale gdyby mi coś dolegalo to bym się dopominala