reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Witam :)
Ja właśnie dotarłam na badania i co? Jak zwykle wchodziło się od razu to pozmieniali zasady i nagle okazalo się że trzeba czekać w kolejce.. Ponad 10 osób przede mną :/ ledwo dojechałam, bo brzuch jak kamien a gdzie tam jeszcze wrócić. Chyba za bardzo przywykłam do leżenia :)
@Ewela2805 Czekamy na Twoją córeczke :) Dużo sił na dzisiaj życze! :)

@Dita_333 Ty czarownico [emoji23] Żanetę nam ściągnęłaś [emoji23][emoji23]

@Koka27 my mamy ten sam termin równo 36 dni [emoji4][emoji4] tez bym chciała wcześniej urodzić tak 11 13 listopad bo jak nie to tydzień przed terminem będę w szpitalu na patologii, a nie chcę bo się zanudzę na smierć [emoji23] no i wiadomo tam dziewczyny naprawdę z problemami leżą.
@Paulaaa25 to fakt, na tym etapie już ciężko się ułożyć

Czas wstać, śniadanko zjeść, troszkę posprzątać.
Miłego dnia Dziewczyny!

Ewela trzymam kciuki za Was [emoji8]
Szczerze to pod wzgledem mojego samopoczucia teraz to wolala bym plan minimum czyli skonczony 37 tydz, ale jak nic się nie bedzie działo z cisnieniem moim to czekamy na tydzień przed terminem z CC.

Miłego dnia dziewczyny, jeszcze trochę kilka dni i zaczniemy nasz listopad, od 2 wszystkie możemy już rodzić :)

@Ewela289 jak noc? Powodzenia dziś!!!!
Ja wyliczylam ze moge rodzić od 4 listopada, takze jak do 10 sie wyrobie to bedzie dobrze. Wszyscy mówią ze wcale nie mam takiego duzego brzucha a ja mimo wszystko czuje się jak słonica. Z dnia na dzien coraz gorzej. Wyszlam wczoraj spod prysznica taka zdyszana jakbym maraton przebiegła.. Masakra jakaś, jeszcze troszke trzeba wytrzymac :D

Witam :)
Ja właśnie dotarłam na badania i co? Jak zwykle wchodziło się od razu to pozmieniali zasady i nagle okazalo się że trzeba czekać w kolejce.. Ponad 10 osób przede mną :/ ledwo dojechałam, bo brzuch jak kamien a gdzie tam jeszcze wrócić. Chyba za bardzo przywykłam do leżenia :)
@Ewela2805 Czekamy na Twoją córeczke :) Dużo sił na dzisiaj życze! :)

Nie ma innych zasad w przypadku ciąży wchodzi sie bez kolejki

Cześć dziewczyny ! Matko, jak mnie tu dawno nie było, ile sie dzieje [emoji33] Mnie wciągnęły przygotowania tak,że już nawet tu nie wchodziłam, ale już wszystko gotowe, dziś kończe 36 tc i czekam bo tak jak dziewczyny tu pisały chciałabym urodzić wcześniej niż termin. Pogoda na Podhalu cudowna więc codziennie spaceruje, o dziwo mam sporo energii chociaż w nocy tak jak piszecie, ciężko się nawet przekręcić... Badania mam już wszystkie, po weekendzie zrobie jeszcze raz mocz i morfologie i mam nadzieję,że Franek będzie już wychodził [emoji6]

Cześć dziewczyny!
W nocy też a to pić, siusiu, albo syn ma zły sen.
U mnie załączyło się co raz gorsze puchnięcie dłoni i stóp. Ręce to ciężko w pięść złożyć, a palce u stóp to takie małe serdelki i kostki zaczynają znikać.
Wczoraj wysprzątałam górę, dziś mam w planie dół.
Chciałam już rozłożyć łóżeczko, ale nie wiem czy już pora. Wy już wszystko macie rozstawione dla dziecka?

Mi do porodu na razie się nie spieszy. Na wszystko przyjdzie czas, ale ja mam jeszcze miesiąc [emoji16]

Ja jeszcze nie, tzn łóżeczko stoi w sypialni, ale na razie materac jest na samym dole, bo czasami jeszcze wkładam tam starszego syna :)

reklama
Do góry