Hej dziewczyny, dzisiaj dołączyła do forum i to chyba najlepszy wątek z listopada, by się przywitać
Termin na 10 listopada, więc zbliża się wielkimi krokami! To moje drugie dziecko, więc mam już pojęcie co mnie czeka- chociaż wiadomo że każdy poród inny!
Staram się tutaj doczytać co mogę żeby Was lepiej poznać, ale potrzebowałbym chyba tygodnia żeby się przez wszystko przedrzeć
Powoli ale stabilnie będę się starać nadrobić, może do porodu starczy mi czasu
)
Może coś o mnie wspomnę jeszcze na szybko. Lat 29 stuknie mi za tydzien, jak już wspominałam to moje drugie dziecko. Mam już synka który 18 listopada skończy 5 lat (więc różnica niewielka pomiędzy urodzinami moich dzieci), i który bardzo cieszy się jak na razie na nadejście swojego rodzeństwa. Niespodzianka będzie płeć, jako że nie sprawdzałam co mi się tam w brzuchu gotuje
Jestem już prawie wyszykowana, powoli mentalnie zbieram się za pakowanie torby do szpitala.
Wspomnę jeszcze ze mieszkam w UK, i tutaj mam zamiar rodzic (pierwszy poród również w UK, wspominam wspaniale), w przyszły poniedziałek wybieram się na wycieczkę po szpitalu który wybrałam na poród, w razie co zawsze mogę zmienić zdanie na szybko [emoji23] Ale raczej obejdzie się, już tam byłam kilkakrotnie i za każdym razem bardzo miło odbierałem zarówno opiekę która mnie otoczony jak i sam szpital.
To by było chyba na tyle jak na razie, postaram się udzielać i mam nadzieję że znajdę tu odpowiedzi na dreczoce mnie pytania i wątpliwości
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!