reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

@Mama Zuzi i Antosia po cc 24 się nie je nic.
Dziś mi mają coś dać do jedzenia.

A jak tam Twój brzuch? Przestał boleć?

@Dita dziś mnie mają przewieźć na "normalną"salę cokolwiek to oznacza.
Zmienia się personel, zobaczymy co i jak?
Mój ma do mnie koło 9ej przyjść, pomoże mi pójść do Matiego.
Wykąpałam się i czuję się 5 kilo chudsza.

@Balonsbalons dziękuję kochana.
Wczoraj jak Jacek przyszedł od niego to mówi, że Pani neonatolog mówi, że on jest bardzo spokojny, nie lubi zamieszania i lubi ciepełko.

Musiał Jacek kupić pampersy 0 bo w 1 pływa.
Laski gdzie można kupić ciuszki takie 46-50?
Na razie go nie ubiorą, ale i tak trzeba kupić.

@anet88 już się nie mogę doczekać, kiedy do niego pójdę i zobaczę go.
Tu szpital wyremontowano tylko o mózgach niektórych zapomnieli.

Od tego suchego powietrza mam nos zatkany i ból gardła.
Czekam na wizytę i na Jacka bo przyszła ta z wczoraj i mówi do mnie, że można jakieś tabletki possać.
Ubranka w Kiku jesli macie u siebie. Smyk chyba tez ma :)
Niestety jak kadra jest do dupy to i marmury nie pomoga. Cos o tym wiem. Ale wytrzymasz, dasz rade :)

reklama
Dzien doberek, wlasnie oko otwieram. U nas godzina do tylu ;)
Nocka taka seee.... zasnac bylo ciezko, pozniej ok 4 wizyt w wc i kuchnia tez raz ;)
Dzis jade z mezem i synem rano, bo musze w pracy pokazac conieco mezowi, bo godzinke dziennie bedzie robil to co ja robilam zastepujac ta babeczke co jej sie chorobowe przeciaga. A na 12 jade do centrum na risk assesment, czyli ta wizyte kwalifikujaca. Mam nadzieje, ze wsio im sie spodoba i bede juz miala glowe spokojna.

@majacyr jestes dzielna kobitka! Wstalas juz i kapiel zaliczona. Dzis jak zobaczysz synia to cyce rusza z produkcja na maksiora i bedziesz miala zadanie specjalne. Wiem ze ogladasz Nicole, tak jak u niej i u Ciebie wszystko z czasem sie ulozy. Glowa do gory Rybeńko ;) A personel, no coz... Karma to dzi....ka i jeszcze im sie los odplaci ;) Sciskam!

Witam nowa kolezanke, jest nas kilka tutaj z Uk ;)

Milego dnia Kicie :)

Witam nową mamusie!
Poród będzie raczej naturalny czy są wskazania do CC?I jak się czujesz po baraszkowaniu? Skurcze nie dokuczaja? Boję się właśnie tych skurczy, że po bzykanku nie dadzą mi żyć hehe
A to że się inaczej funkcjonuje (czyt. Lepiej) to prawda[emoji16]
Właśnie wszystko się wyciszylo żadnych skurczy nic mnie nie boli może właśnie tego mi było potrzeba mąż oczywiście też uważał aż widziałam że go wszystko blokuje ale co tam później po porodzie znowu przerwa parę tygodni i w styczniu mam zabieg sterylizacji to też trzeba chyba 5 tygodni odczekać bo laparoskopowo będą mi robić i zanim się zagoi

Dzień dobry![emoji4] dla mnie dziś baaardzo dobry bo nareszcie wizyta (te 2 tygodnie były jak miesiac). Idę na 17 ale wcześniej skoczę na ktg. Ależ jestem ciekawa jak moja malutka urosła [emoji4]
@Mama Zuzi i Antosia A Ty o której? Masz też usg?
Ktoś jeszcze dziś ma wizytę?
Miłego dnia [emoji4]
Olcia właśnie wyciagnęłam nr do lekarza, mam być ok 10:10,ale ostatnio spóźnił się pół godziny więc nie wiem o której wejdę. Wizyta bez usg, chodzę na NFZ i jak nie ma nic niepokojącego to nie robi, 2 tygodnie temu robił i wszystko gra [emoji4]
Mi też te dwa tygodnie się strasznie wlekły.

Muszę jeszcze męża obudzić bo miał mi ogolić Grażynę, sama nie daję rady [emoji16] poza tym jedzie razem ze mną.

Olcia właśnie wyciagnęłam nr do lekarza, mam być ok 10:10,ale ostatnio spóźnił się pół godziny więc nie wiem o której wejdę. Wizyta bez usg, chodzę na NFZ i jak nie ma nic niepokojącego to nie robi, 2 tygodnie temu robił i wszystko gra [emoji4]
Mi też te dwa tygodnie się strasznie wlekły.

Muszę jeszcze męża obudzić bo miał mi ogolić Grażynę, sama nie daję rady [emoji16] poza tym jedzie razem ze mną.
A ja właśnie 2 tyg temu nie miałam i teraz w sumie też nie planował ale jak mi powiedział że macica jest 2 tyg większa i ciekawe czy mała też to od razu go uprzedzilam że dziś usg i koniec kropka [emoji6] no i fajnie że ktg też - muszę podjechać do sklepu po jakieś słodkości w razie co[emoji39] ach a ja wczoraj się ogarnialam... Jak wyszłam z wanny to myślałam że umrę ze zmęczenia[emoji26] niby 2 tyg a jaka różnica! Nic nie widzę, ciężko. Ale chyba dałam radę [emoji16] czekamy na wieści po wszystkim![emoji9]

reklama
Do góry