reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Aj nawet nie mów! U nas jakiś rok temu zimą tez byla jakaś bakteria w wodzie a my wtedy akurat byliśmy na urlopie w Polsce. Nie dość ze nie można było pić tej wody to kąpać się w niej i myć naczyń tez nie. No masakra! Pojechaliśmy do Zakopanego na kilka dni, przynajmniej się wykapalismy i pranie zrobiliśmy [emoji3] a trwało to z półtora miesiąca [emoji50]

Paula super wiadomość:)) to było do przewidzenia hihi
mała ma piękna wagę..właśnie taką w sam raz:) cudownie

Na mnie z tych biustonoszy żaden nie pasuje... M są za małe w miseczkach, a L za duże... w koncu kupilam o normalnej rozmiarówce - 80C, też takie miękkie, ale trochę bardziej usztywnione i też w dwupaku były. (Swoją drogą przed ciąża nosiłam 70B, a teraz duży brzuch i jeszcze na dodatek tak wysoko i aż się zastanawiałam czy nie brać 85...)
Jeśli przed ciążą nosilaś 70B, to raczej poszłabym w podobny obwód czyli 70 ewentualnie 75, ale z większą miseczką. Biustonosze będą Ci służyć po porodzie, gdy obwód wróci do normy.

Czesc,

U nas dzis piekny sloneczny dzien [emoji4]

Z kategorii dziwnych snow - zamowilam wczoraj wymarzona koszule do porodu i snilo mi sie, ze nosilam ja wszedzie jako sukienke [emoji23]
Jak sie obudzilam to minely wszystkie wyrzuty sumienia jakie mialam odnosnie jej ceny [emoji12]

Ale snilo mi sie tez, ze moj mlody zasiliwal wszystko - od lozeczka po wozek [emoji23] I to sprawilo, ze zaczelam sie zastanawiac jak zabezpieczyc materac i gondole przed ewentualnymi „przeciekami”? Macie jakies sprawdzone patenty, ktore nie odcinaja przeplywu powietrza i nie wywoluja potowek?

Miłego dnia Dziewczyny!

Czesc,

U nas dzis piekny sloneczny dzien [emoji4]

Z kategorii dziwnych snow - zamowilam wczoraj wymarzona koszule do porodu i snilo mi sie, ze nosilam ja wszedzie jako sukienke [emoji23]
Jak sie obudzilam to minely wszystkie wyrzuty sumienia jakie mialam odnosnie jej ceny [emoji12]

Ale snilo mi sie tez, ze moj mlody zasiliwal wszystko - od lozeczka po wozek [emoji23] I to sprawilo, ze zaczelam sie zastanawiac jak zabezpieczyc materac i gondole przed ewentualnymi „przeciekami”? Macie jakies sprawdzone patenty, ktore nie odcinaja przeplywu powietrza i nie wywoluja potowek?

Miłego dnia Dziewczyny!
A propo zasikania to warto przy zmianie pieluchy osłonić pieluchą lub przynajmniej mieć pod ręką, bo chłopaki tak mają, że tylko zdejmiesz pieluche a oni sik na wszystko [emoji6]
Są nawet specjalne daszki na ptaszki jak ktoś chce gadżet kupić.
Ja będę używała podkładów na łóżko.

A propo zasikania to warto przy zmianie pieluchy osłonić pieluchą lub przynajmniej mieć pod ręką, bo chłopaki tak mają, że tylko zdejmiesz pieluche a oni sik na wszystko [emoji6]
Są nawet specjalne daszki na ptaszki jak ktoś chce gadżet kupić.
Ja będę używała podkładów na łóżko.
Prawda! Ja na początku zaliczałam codziennie kilka razy fontannę [emoji23]

reklama
Do góry