reklama
Masakra.U nas był całkowity zakaz i właśnie bardzo długo płukali rury, później woda kilka tygodni chlorem waliła [emoji85]
Mirakulum
Fanka BB :)
Aj nawet nie mów! U nas jakiś rok temu zimą tez byla jakaś bakteria w wodzie a my wtedy akurat byliśmy na urlopie w Polsce. Nie dość ze nie można było pić tej wody to kąpać się w niej i myć naczyń tez nie. No masakra! Pojechaliśmy do Zakopanego na kilka dni, przynajmniej się wykapalismy i pranie zrobiliśmy [emoji3] a trwało to z półtora miesiąca [emoji50]
Paula super wiadomość) to było do przewidzenia hihi
mała ma piękna wagę..właśnie taką w sam raz cudownie
Paulianna89
Miękka ale odrobinke wypełnienia ma bo ja nie lubię takich całkiem bez niczego tylko jedna warstwa materiału
No właśnie ja też nie [emoji4] ciężko coś znaleźć [emoji16]
Anka_x
Jeśli przed ciążą nosilaś 70B, to raczej poszłabym w podobny obwód czyli 70 ewentualnie 75, ale z większą miseczką. Biustonosze będą Ci służyć po porodzie, gdy obwód wróci do normy.Na mnie z tych biustonoszy żaden nie pasuje... M są za małe w miseczkach, a L za duże... w koncu kupilam o normalnej rozmiarówce - 80C, też takie miękkie, ale trochę bardziej usztywnione i też w dwupaku były. (Swoją drogą przed ciąża nosiłam 70B, a teraz duży brzuch i jeszcze na dodatek tak wysoko i aż się zastanawiałam czy nie brać 85...)
urs
Czesc,
U nas dzis piekny sloneczny dzien [emoji4]
Z kategorii dziwnych snow - zamowilam wczoraj wymarzona koszule do porodu i snilo mi sie, ze nosilam ja wszedzie jako sukienke [emoji23]
Jak sie obudzilam to minely wszystkie wyrzuty sumienia jakie mialam odnosnie jej ceny [emoji12]
Ale snilo mi sie tez, ze moj mlody zasiliwal wszystko - od lozeczka po wozek [emoji23] I to sprawilo, ze zaczelam sie zastanawiac jak zabezpieczyc materac i gondole przed ewentualnymi „przeciekami”? Macie jakies sprawdzone patenty, ktore nie odcinaja przeplywu powietrza i nie wywoluja potowek?
Miłego dnia Dziewczyny!
Z kategorii dziwnych snow - zamowilam wczoraj wymarzona koszule do porodu i snilo mi sie, ze nosilam ja wszedzie jako sukienke [emoji23]
Jak sie obudzilam to minely wszystkie wyrzuty sumienia jakie mialam odnosnie jej ceny [emoji12]
Ale snilo mi sie tez, ze moj mlody zasiliwal wszystko - od lozeczka po wozek [emoji23] I to sprawilo, ze zaczelam sie zastanawiac jak zabezpieczyc materac i gondole przed ewentualnymi „przeciekami”? Macie jakies sprawdzone patenty, ktore nie odcinaja przeplywu powietrza i nie wywoluja potowek?
Miłego dnia Dziewczyny!
majacyr
A propo zasikania to warto przy zmianie pieluchy osłonić pieluchą lub przynajmniej mieć pod ręką, bo chłopaki tak mają, że tylko zdejmiesz pieluche a oni sik na wszystko [emoji6]Czesc,
Miłego dnia Dziewczyny!
Są nawet specjalne daszki na ptaszki jak ktoś chce gadżet kupić.
Ja będę używała podkładów na łóżko.
Igorowelove
Moderatorka
Prawda! Ja na początku zaliczałam codziennie kilka razy fontannę [emoji23]A propo zasikania to warto przy zmianie pieluchy osłonić pieluchą lub przynajmniej mieć pod ręką, bo chłopaki tak mają, że tylko zdejmiesz pieluche a oni sik na wszystko [emoji6]
Są nawet specjalne daszki na ptaszki jak ktoś chce gadżet kupić.
Ja będę używała podkładów na łóżko.
reklama
Mama Zuzi i Antosia
Witam wszystkie mamusie w piękny sobotni ranek[emoji6]
Dopiero się obudziłam, wczoraj jakieś przeziębienie próbowało mnie złamać, ale dziś czuję, że jest lepiej.
Dopiero się obudziłam, wczoraj jakieś przeziębienie próbowało mnie złamać, ale dziś czuję, że jest lepiej.