Miłego dnia Laski!
Nie wiem, co mi się ostatnio robi, ale, żebym nie wiem jak była zmęczona to budzę się po 4 godzinach i spania nie ma już.
Tak było i dziś od 1 do 5:20 spanie.
Miłego dnia.
Kto dziś wizytuje?
Ja śpię jak zabita odkąd pamietam [emoji28] wczoraj w pol do pierwszej w nocy poszłam spać, pobudka z ciężkim okiem po 7, żeby synka zaprowadzić do przedszkola.. a w nocy tylko 2x siku.. wiec nie było źle[emoji106]
Odeślij może w dzień te brakujące godziny? Inaczej będziesz cały piatek taka „kaput” [emoji87]
Kciuki za wizytę! Czekam na info po!!! [emoji106][emoji1307]Ja dzis wizytuje o 9 rano a ja sie wyspalam chyba odespalam ten stres
@Paulaaa25 milego podgladania dzidzi dzisiaj koniecznie daj znac po skanie.
@ONAONAONA dobrze, ze ten slodki napoj to nie proszkowana glukoza. Powodzenia na badaniu, oby szybko te 2h zlecialy, a wynik byl ok.
@Weronikakrz kciukasy! I czekamy na info
@Paulianna89 nie stresuj sie Kochana, to juz nasz finish, wszystko bylo jest i bedzie dobrze Muuusi a nagroda juz za rogiem czeka
@Igorowelove super, ze nocka zaliczona do tych udanych. Trzeba korzystac i sie nimi cieszyc, bo to moga byc ostatnie takie na jakis czas
@Annulek i u Ciebie nocka udana, a wczesniejsza pobudka pewnie popolodniowym komarem sie skonczy. Ja tak lubie ok godziny 13 na godzinke max dwie przymknac oko.
@majacyr mysle, ze u Ciebie ten sen to sie tak troszke w ratach rozklada, podsypiasz w dzien ?? Wazne zebys nie czula sie zmeczona po chociaz tych kilku godzinach snu. A jak z drapaniem Twoim ??
Tak myslalam o tym wczoraj, bo jedna z kolezanek dostala nagle jak to kekarz stwierdzil atopowego zapalenia skory, ale miala to tylko na twarzy. Okazalo sie ze dermatolog traba, bo nawet o kosmetyki nie zapytal. Sama doszla do tego po analizie tego co suplementuje i uzywa do pielegnacji. Okazalo sie ze ma w tabletkah niacyne i w kremie do twarzy i najzwyczajniej w swiecie bylo go za duzo, a twarz miala jeden wielki atopowy liszaj ktory po sterydach schodzil. Zmienila krem i witaminy, jak reka odjal. Moze u Ciebie i z czyms takim jest problem ??
Milego dzionka, ja zmykam do pracki. Ossssssssstatni dzien - juuuuupiii
Miłego ostatniego dnia w pracy [emoji106][emoji16][emoji123]
Miłego dnia Dziewczyny! Ja mam dzisiaj ortopedę, zobaczymy co mi powie na to spojenie, pachwiny, plecy. Ja ledwo chodzę, wiec jak mi powie, że to normalne to go wyśmieję. Naprawdę podziwiam te z Was, które pracują i dalej są aktywne, bo ja co prawda jeżdżę jeszcze autem i w miarę jeszcze robie coś w domu, ale jest to wszystko w ciągłym bólu.
Skoro tak cię boli to trudno, żebyś góry przenosiła [emoji53] dobrze, że idziesz do ortopedy, moze cos ci pomoże... daj znac co powiedział [emoji106]