reklama
Dzień dobry! No to nie jesteś sama. Ja zasnęłam o 2 i po 5 juz pobudka i niby chce mi sie spać a nie mogę. Nie wiem co jest grane [emoji57]Miłego dnia Laski!
Nie wiem, co mi się ostatnio robi, ale, żebym nie wiem jak była zmęczona to budzę się po 4 godzinach i spania nie ma już.
Tak było i dziś od 1 do 5:20 spanie.
Miłego dnia.
Kto dziś wizytuje?
Weronikakrz
Fanka BB :)
Ja dzis wizytuje o 9 rano a ja sie wyspalam chyba odespalam ten stresMiłego dnia Laski!
Nie wiem, co mi się ostatnio robi, ale, żebym nie wiem jak była zmęczona to budzę się po 4 godzinach i spania nie ma już.
Tak było i dziś od 1 do 5:20 spanie.
Miłego dnia.
Kto dziś wizytuje?
Paulianna89
Ja dzis wizytuje o 9 rano a ja sie wyspalam chyba odespalam ten stres
Ja mam w poniedziałek wizytę i też zaczynam się stresować a przede mną cały weekend [emoji85][emoji33]
Dziś wczesna pobudka bo muszę zrobić morfologię i mocz, a do 9 muszę zjeść śniadanko, nie chce mi się z łóżka zwlec [emoji23]
Powodzonka, będzie dobrze [emoji4][emoji4][emoji4]
Współczuję problemów ze snem. Ja jeszcze śpię jak zabita i tylko na siku raz lub dwa wstaję.
Igorowelove
Moderatorka
Heloł ja dziś wyspana młody całą noc u siebie, nic mnie nie uwierało, kaszel nie męczył aż tak... Szybkie dwa razy siusiu i dalej spałam
Annulek
Zaangażowana w BB
Hej widzę, że nie tylko ja dziś na morfologię[emoji3] ja też się wyspałam - po raz pierwszy odkąd jestem chora [emoji23] ale jak już wstalam o 6:30 na siusiu, to już nie zasnęłam... najzwyczajniej nie mogłam [emoji3]
Dziewczyny, powodzenia na wizytach, każdy dzień przybliża nas do tego ważnego momentu... my dopiero we wtorek, więc chętnie poczytam, co u Was. [emoji6] miłego dnia, buziaki.
Dziewczyny, powodzenia na wizytach, każdy dzień przybliża nas do tego ważnego momentu... my dopiero we wtorek, więc chętnie poczytam, co u Was. [emoji6] miłego dnia, buziaki.
FiLi88
@Paulaaa25 milego podgladania dzidzi dzisiaj koniecznie daj znac po skanie.
@ONAONAONA dobrze, ze ten slodki napoj to nie proszkowana glukoza. Powodzenia na badaniu, oby szybko te 2h zlecialy, a wynik byl ok.
@Weronikakrz kciukasy! I czekamy na info
@Paulianna89 nie stresuj sie Kochana, to juz nasz finish, wszystko bylo jest i bedzie dobrze Muuusi a nagroda juz za rogiem czeka
@Igorowelove super, ze nocka zaliczona do tych udanych. Trzeba korzystac i sie nimi cieszyc, bo to moga byc ostatnie takie na jakis czas
@Annulek i u Ciebie nocka udana, a wczesniejsza pobudka pewnie popolodniowym komarem sie skonczy. Ja tak lubie ok godziny 13 na godzinke max dwie przymknac oko.
@majacyr mysle, ze u Ciebie ten sen to sie tak troszke w ratach rozklada, podsypiasz w dzien ?? Wazne zebys nie czula sie zmeczona po chociaz tych kilku godzinach snu. A jak z drapaniem Twoim ??
Tak myslalam o tym wczoraj, bo jedna z kolezanek dostala nagle jak to kekarz stwierdzil atopowego zapalenia skory, ale miala to tylko na twarzy. Okazalo sie ze dermatolog traba, bo nawet o kosmetyki nie zapytal. Sama doszla do tego po analizie tego co suplementuje i uzywa do pielegnacji. Okazalo sie ze ma w tabletkah niacyne i w kremie do twarzy i najzwyczajniej w swiecie bylo go za duzo, a twarz miala jeden wielki atopowy liszaj ktory po sterydach schodzil. Zmienila krem i witaminy, jak reka odjal. Moze u Ciebie i z czyms takim jest problem ??
Milego dzionka, ja zmykam do pracki. Ossssssssstatni dzien - juuuuupiii
@ONAONAONA dobrze, ze ten slodki napoj to nie proszkowana glukoza. Powodzenia na badaniu, oby szybko te 2h zlecialy, a wynik byl ok.
@Weronikakrz kciukasy! I czekamy na info
@Paulianna89 nie stresuj sie Kochana, to juz nasz finish, wszystko bylo jest i bedzie dobrze Muuusi a nagroda juz za rogiem czeka
@Igorowelove super, ze nocka zaliczona do tych udanych. Trzeba korzystac i sie nimi cieszyc, bo to moga byc ostatnie takie na jakis czas
@Annulek i u Ciebie nocka udana, a wczesniejsza pobudka pewnie popolodniowym komarem sie skonczy. Ja tak lubie ok godziny 13 na godzinke max dwie przymknac oko.
@majacyr mysle, ze u Ciebie ten sen to sie tak troszke w ratach rozklada, podsypiasz w dzien ?? Wazne zebys nie czula sie zmeczona po chociaz tych kilku godzinach snu. A jak z drapaniem Twoim ??
Tak myslalam o tym wczoraj, bo jedna z kolezanek dostala nagle jak to kekarz stwierdzil atopowego zapalenia skory, ale miala to tylko na twarzy. Okazalo sie ze dermatolog traba, bo nawet o kosmetyki nie zapytal. Sama doszla do tego po analizie tego co suplementuje i uzywa do pielegnacji. Okazalo sie ze ma w tabletkah niacyne i w kremie do twarzy i najzwyczajniej w swiecie bylo go za duzo, a twarz miala jeden wielki atopowy liszaj ktory po sterydach schodzil. Zmienila krem i witaminy, jak reka odjal. Moze u Ciebie i z czyms takim jest problem ??
Milego dzionka, ja zmykam do pracki. Ossssssssstatni dzien - juuuuupiii
Weronika00
Miłego dnia Dziewczyny! Ja mam dzisiaj ortopedę, zobaczymy co mi powie na to spojenie, pachwiny, plecy. Ja ledwo chodzę, wiec jak mi powie, że to normalne to go wyśmieję. Naprawdę podziwiam te z Was, które pracują i dalej są aktywne, bo ja co prawda jeżdżę jeszcze autem i w miarę jeszcze robie coś w domu, ale jest to wszystko w ciągłym bólu.
Moje spojenie tez daje sobie we znaki. Im dalej tym gorzej.Miłego dnia Dziewczyny! Ja mam dzisiaj ortopedę, zobaczymy co mi powie na to spojenie, pachwiny, plecy. Ja ledwo chodzę, wiec jak mi powie, że to normalne to go wyśmieję. Naprawdę podziwiam te z Was, które pracują i dalej są aktywne, bo ja co prawda jeżdżę jeszcze autem i w miarę jeszcze robie coś w domu, ale jest to wszystko w ciągłym bólu.
My właśnie zalatwilismy uznanie malego w urzedzie, jedno z glowy, nie bede sie musiala po CC tułać po urzędach.
reklama
Paulianna89