D
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Mialam bardzo wczesnie, teraz juz mi przechodzi aczkolwiek z rana czuje sie fatalnie.Dziewczyny,
A czy któraś z Was miała mdłości tak wrześnie jak ja? Wprawdzie nie dochodzi do niczego, ale odruch wymiotny dość mocno mnie już męczy i zastanawiam się czy to ma związek (normalnie rzadko mi się to zdarza).
Ja mam dziś 4 t 4 d, według aplikacji, której używam. Wy też wiek ciąży liczycie w ten sposób? Ja np. miałam ostatni okres 20/02 i na podstawie tego program wyrzuca mi właśnie taki wiek.
Pozdrowienia
Gdzie sie podziewa dita? Wczoraj caly dzien jej nie bylo, dzis tez..
MarzenaBejbiki
Fanka BB :)
Współczuje aż takich mdłości...ja miałam takie okropne przez cały weekend ale dałam rade bez wymiotowania Teraz też mi towarzyszą zazwyczaj od rana do wieczora ale dają mi żyć...i jakoś funkcjonuje
A mam koleżanki pytanko z innej beczki kiedy zaczyna się odczuwać ruchy dziecka wiem że to chyba różnie u ciężarnych z osobna inaczej a jak było u was???
A mam koleżanki pytanko z innej beczki kiedy zaczyna się odczuwać ruchy dziecka wiem że to chyba różnie u ciężarnych z osobna inaczej a jak było u was???
Kelyana
Hej wszystkim, melduje się z terminem 25/11 ale według wyliczeń kalkulatora internetowego. Na razie 3 bety - ostatnia 2 400, tydzień 4 i 5 dni. Usg w czwartek, mam nadzieje na serduszko ciąża pierwsza i cała jestem w emocjach.
Na razie mam mega problemy ze spaniem... wiem ze to dziwne, ale ciagle się budzę w nocy, nie mogę zasnąć, kręcę się jak głupia. A miałam nadzieje na spansko na całego w pierwszym trymestrze
Na razie mam mega problemy ze spaniem... wiem ze to dziwne, ale ciagle się budzę w nocy, nie mogę zasnąć, kręcę się jak głupia. A miałam nadzieje na spansko na całego w pierwszym trymestrze
Ostatnia edycja:
Igorowelove
Moderatorka
Ja w pierwszej w 20 tygodniu dopiero czulam
piorunem
@urs jak widać zdarza się, mnie mdłości dopadły od razu na poczatku piatego tygodnia też... A dziś mam 6+1 i od dwóch godzin tak mi sie cofa że szok... Wprawdzie nie wymiotuje, ale już klekalam trzy razy nad muszla... Dziś pierwszy raz tak mam..
Wczoraj tak miałam, a dzisiaj na szczęście nic
Hej wszystkim, melduje się z terminem 25/11 ale według wyliczeń kalkulatora internetowego. Na razie 3 bety - ostatnia 2 400, tydzień 4 i 5 dni. Usg w czwartek, mam nadzieje na serduszko ciąża pierwsza i cała jestem w emocjach.
Hej hej ja mam termin na 24.11, dzisiaj 4+6 i dwa dni temu miałam betę 467, a Ty aż 2400?? Super!) gratulacje i witamy
reklama
D
Deleted member 180437
Gość
@piorunem okropny dzień, co za wyczucie że akurat dziś mam wolne... od godziny 9 na raty robie krokiety, jeszcze naleśników nie wysmażyłamWczoraj tak miałam, a dzisiaj na szczęście nic