@Balonsbalons daj znać jak Ci przyjdą cyckonosze, bo planuję kupić i nie wiem jakie.
No i jak wybierasz rozmiar?
Wzięłaś taki sam rozmiar jak masz? Czy większy?
@Mama Zuzi i Antosia jak trzeba to trzeba brać luteinę.
Dzieciaczek ma już prawie 3kg, no nieźle.
Ja mam mieć pobrany gbs na następnej wizycie za 2 tygodnie, choć boję czy dotrwam.
Trzymam kciuki, żeby młody jeszcze posiedział w brzuchu, a Ty leż i się oszczędzaj.
Ps. Nie dostałam nic na maila od Rossmanna, ale może w tym tygodniu przyjdzie.
@Dita a propos insta.
Ja mam i nawet wrzucam tam moje żarcie, może kogoś zainspiruje.
No i książki które przeczytam i rożne tam.
Ale do czego zmierzam. Tak coś tam zamieściłam i olałam, a tu za godzinę dzwoni moja siostra i z mordą : jak mogłaś takie zdjęcie na insta wrzucić?!
Ku..a jakie [emoji33]
Zastanawiam się, a ta do mnie, że w tle widać mój brzydki stary parkiet ( to było przed cyklinowaniem i lakierowaniem)
Kurtyna
Jeżeli chodzi o spodnie to zawsze wracałam w tych, w których jechałam na porodówkę.
Pamiętam jak laska z mojej sali pół godziny walczyła ze stringami i spodniami z początku ciąży, bo ona musi być seksi.
A ja w moje portki się moment ubrałam i wyszłam.
@Szara20 zrób mu printscreen i Ci odbierze pieluszki.
Ostatnio córce zrobiłam screen mojej karty bo była w Rossmannie i zniżka jej weszła [emoji12]
@Dita jak poród jest w zaawansowanym stadium to omijają papierologię.
Tak miałam z córką 12 lat temu, a papierologię po porodzie wypełnialiśmy [emoji4]
Założyłam profil zaufany ale nie mogłam wysłać online i mąż musiał przynieść papierową wersję.
On line wchodziło tylko 300+
A ani rodzinne, ani 500+ nie dało się wysłać i baba z mops Jackowi powiedziała, że mają jakiś błąd.