Balonsbalons
Fanka BB :)
Co za nudy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam i jest to okropne uczucie bo nie sposób zasnąć z tym, ale niestety nic Ci nie polecę aby to przeszło bo nic nie działa.. Sama się z tym mecze bardzo często, jak nie reka to też noga i zazwyczaj tylko prawa właśnie [emoji17] Próbowałam już i rozmasowac i do góry dawać i nic.. Najczęściej ją "przygniatam" ciałem czyli jak boli mnie prawa noga czy reka to kładę się na prawy bok, na tą nogę, albo tą rękę pod poduszkę pod głowę i jakoś zasypiam, bo na lewej stronie spać jak prawa rwię nie da rady [emoji58][emoji58] Może spróbuj i ty tak spać, może akurat pomoże, bo naprawdę nic innego nie działa a próbowałam już wiele sposobów..Ta ręka która drętwieje - nie masz czasem ucisku na nerw? To taki piekący ból, jakby Cię mięsień palił? Pytam, bo sama mam tak z nogą i dopóki jej nie czułam to było ok, ale doszedł ból i od kilku dni nie umiem przez to spać. Boli jak leżę i na jednym i na drugim boku. Może masz jakiś sposób na to? Albo ktoś inny czy może coś doradzić?
Jeszcze do tego mnie przeziębienie złapało. Katar, gardło boli. Wczoraj byłam na weselu już lekko zakatarzona i klimatyzacja na sali załatwiła mnie bardziej. A nie ściągałam żakietu, żeby nie było gorzej. Generalnie nawet potańczyłam z mężem trochę tak w wolnym tempie tylko oboje z brzuchami i ciężko było się jakoś ułożyć w tym tańcu [emoji14] no i mam wyrzuty sumienia, że Małej w brzuchu było za głośno, bo kręciła się prawie cały czas.
Miłej niedzieli
Ja mam wrażenie, że rozmasowywanie pogarsza sprawę. Jak nie dotykam tej nogi to jest w miarę ok, przynajmniej w dzień. W nocy nie umiem leżeć ani na jednym ani na drugim boku. Tzn. umiem, ale boli mam ponurą myśl, że muszę się nauczyć żyć z bólem przez te 2 miesiące. Oby potem przeszło. Gdybyś się dowiedziała od lekarza albo skądkolwiek jak sobie ulżyć to daj znaćMam i jest to okropne uczucie bo nie sposób zasnąć z tym, ale niestety nic Ci nie polecę aby to przeszło bo nic nie działa.. Sama się z tym mecze bardzo często, jak nie reka to też noga i zazwyczaj tylko prawa właśnie [emoji17] Próbowałam już i rozmasowac i do góry dawać i nic.. Najczęściej ją "przygniatam" ciałem czyli jak boli mnie prawa noga czy reka to kładę się na prawy bok, na tą nogę, albo tą rękę pod poduszkę pod głowę i jakoś zasypiam, bo na lewej stronie spać jak prawa rwię nie da rady [emoji58][emoji58] Może spróbuj i ty tak spać, może akurat pomoże, bo naprawdę nic innego nie działa a próbowałam już wiele sposobów..
No właśnie nie biorę, bo nie było konieczne, nic mi się nie działo. Tylko Femibion 2. A to jest jakiś specjalny magnez czy jak?Ja mam wrażenie, że rozmasowywanie pogarsza sprawę. Jak nie dotykam tej nogi to jest w miarę ok, przynajmniej w dzień. W nocy nie umiem leżeć ani na jednym ani na drugim boku. Tzn. umiem, ale boli mam ponurą myśl, że muszę się nauczyć żyć z bólem przez te 2 miesiące. Oby potem przeszło. Gdybyś się dowiedziała od lekarza albo skądkolwiek jak sobie ulżyć to daj znać
@azamamew a magnez bierzesz?
Jak ty się czegoś dowiesz to też pisz [emoji4]Ja mam wrażenie, że rozmasowywanie pogarsza sprawę. Jak nie dotykam tej nogi to jest w miarę ok, przynajmniej w dzień. W nocy nie umiem leżeć ani na jednym ani na drugim boku. Tzn. umiem, ale boli mam ponurą myśl, że muszę się nauczyć żyć z bólem przez te 2 miesiące. Oby potem przeszło. Gdybyś się dowiedziała od lekarza albo skądkolwiek jak sobie ulżyć to daj znać
@azamamew a magnez bierzesz?
Ja cały czas biorę MAGNE B6 :-) zalecenia mojej pani ginekolog.No właśnie nie biorę, bo nie było konieczne, nic mi się nie działo. Tylko Femibion 2. A to jest jakiś specjalny magnez czy jak?
Ja na skurcze łydek lykalam aspargin-magnez z potasemNo właśnie nie biorę, bo nie było konieczne, nic mi się nie działo. Tylko Femibion 2. A to jest jakiś specjalny magnez czy jak?