Dziewczyny jak u was z waga ? Bo ja jak tak patrze to co 2 do 3 tygodni mniej wiecej 1.5 kg rosne [emoji848][emoji848] i niewiem czy to malo czy duzo
Każda przybiera własnym tempem [emoji106] ja na początku prawie nic, teraz już normalnie... ostatnio było 5.5kg na plusie, ale we wtorek kolejne ważenie. W domu czasami sie ważę, ale raz mam więcej, raz mniej, wiec biorę to co u lekarza [emoji5] podejrzewam, ze będzie na pewno 1,5kg do przodu, czyli koło 7kg. Ale to sie dowiem u lekarza we wtorek [emoji16]
Ja dzis po sesji zdjęciowej jestem mega zadowolona za tydzień będę miała zdjęcia później urodziny u koleżanki synka a miedzy czasie niespodzianka Babyshower od koleżanek tort jedzenie prezenty pogaduchy śmiechu było sporo rozłożyły mi dywan przed domem różowy ze stupkami balony pięknie poprostu i okazalo się że jeszcze jedna koleżanka z pracy jest w ciazy 7 tydzień Zobacz załącznik 900782Zobacz załącznik 900783Zobacz załącznik 900784
Ale miłą niespodziankę ci zrobiły!!! [emoji33][emoji106]super! I fotka piękna [emoji8]
Gratuluję koleżance w ciąży [emoji5]
Wszystkie śpicie?
No u mnie druga noc z rzędu masakryczna
Dzieć w brxuchu chyba w ogóle nie śpi tak sie wierci ze boliiii
Żołądek okropnie mam poobijany. Aż mi niedobrze... Tak mi daje czadu że szok.... Nikodem jak był w brzuszku to ledwie co sie tam ruszał. A ten czort szok. A czkawke ma taką że ostro w pupie ją czuje.
Mnie chyba non stop uciska żołądek czy coś, bo od kilku dni albo mam lekkie mdłości albo mnie delikatnie pobolewa. Przyzwyczaiłam się [emoji106]
Mój synek tez jakby bardziej ruchliwy od starszego brata, który mimo wszystko okazał się demonem energii... wiec może po prostu w 2.ciąży lepiej odczuwam ruchy? Ten mam być aniołkiem grzecznym, także na to liczę [emoji5]
@Weronikakrz fajna niespodzianka [emoji16][emoji16][emoji16] śliczne zdjęcie [emoji7]
@Balonsbalons współczuję bezsenności. Ja wczoraj o 2 do domu wróciłam, zanim zasnęłam chwile potrwało, bo mój po urodzinach kolegi ostro się załatwił i wymiotował [emoji15] no ale jak on raz na ruski rok pije i wypije taką ilość to nie ma się co dziwić [emoji16]
Może ćwiczył przed pępkowym [emoji23][emoji85][emoji23] albo też chciał sie trochę gorzej poczuć, żeby sie z ciężarną żoną zintegrować Haha [emoji28][emoji847]
Dzień dobry niedzielnie :* za mną też ciężka noc (( budziłam się średnio co 2h i ciężko było zasnąć. Czuję się dobrze, sama nie wiem, czym to jest spowodowane.... Narzeczony wrócił po 20h pracy i właśnie się położył... Na dworze zimno i ponuro Chyba wrócę do łóżka i spróbuję jeszcze się zdrzemnąć troszkę. Miłego dnia :*
No tak, budzenie na siku to norma [emoji5] ale ja siusiam po ciemku nieprzytomna i zasypiam od razu [emoji23] nie mam z tym problemu [emoji106] i śpię jak zabita... dzisiaj od po północy do 8 rano z 2 albo 3 przerwami na siku [emoji23] w tygodniu to od w pol do dwunastej do 7, po siódmej [emoji5] czasami sie zapomnę i pójdę spać pózniej, bo ja jestem sową i jakoś lubię urzędować w nocy, za to nie znoszę pobudek...[emoji53]